Hvordan fungerer "System 2/3"?

Du har valgt tre spil og bruger disse i systemet “2 af 3”.

I dette eksempel har du gjort følgende valg:

1. AC Milan vinder
  2. Real Madrid er foran (ved pausen)
  3. Arsenal FC vinder

System 2/3 giver følgende tre mulige kombinationer.

Kombination 1 Odds
AC Milan 1.30
Real Madrid 1.20
Kombination 2 Odds
AC Milan 1.30
Arsenal FC 1.10
Kombination 3 Odds
Real Madrid 1.20
Arsenal FC 1.10

Lad os antage at "AC Milan vinder" og at "Arsenal FC vinder"-spillene er rigtige og kun "Real Madrid er foran (ved pause)"-spillet er forkert.

Gevinsten udregnes på følgende måde: Eftersom "Real Madrid er foran (ved pause)" tabte, er kombinationen 1 og 3 ikke mulig. Kombination 2 er rigtig og oddsene bliver dermed: 5.25 x 1.18.

Lad os antage at du har en indsats på (fra en indsats på EUR 5,0 per spil). Dette resultat giver en udbetaling på 1.01 x 1.01 x EUR 5.00 = EUR 5.10!