Hvordan kan jeg se mine spil?

Log ind og gør følgende, for at se din spilhistorik:

• Gå til "Mine spil" ved at klikke på øverst i venstre hjørne på headeren eller via din kontomenu (øverst til venstre)
  • Vælg filteret for de spil du vil se
  • Åbne -> en liste over spil som endnu ikke er afgjort
  • Vundet -> en liste over spil du har vundet
  • Tabt -> en liste over tabte spil
  • Aflyst -> en liste over spil som er blevet aflyst på grund af forskellige regler/betingelser.
  • Alle -> viser alle spil på én side

De viste spil sorteres kronologisk med de nyeste spil først. Klik på for at se yderligere spildetaljer.

Vær opmærksom på at "Mere"-fanen er en rullemenu, hvor du kan vælge flere filtre. Nummeret ved siden af hvert filter viser det tilgængelige antal spil. Klik på , for at lukke hele siden.