Hvor høj er den mindst/højest mulige indsats for et spil?

Den højest mulige indsats for et spil beregnes ud fra gevinstgrænserne. Hvis du, når du sætter dit spil, modtager en besked om, at din nuværende indsats overstiger denne grænse, skal du reducere din indsats i overensstemmelse hermed. Hvis din kontosaldo er under dette beløb, har du også mulighed for at placere mindre indsatser, men ikke under den mindste indsats.

Bemærk venligst, at spillesedlen udfører valideringer for hver handling du udfører for at informere dig straks, når en forkert handling eller indsats er indtastet. Derfor vil du blive informeret om hvad minimumindsatsen er, mens du sætter dit spil. I nogle tilfælde kan du modtage et tilbud fra en trader med lavere odds, som du kan vælge at acceptere eller afvise, (hvis du afviser tilbuddet, skal du placere dit spil igen).