Gå til favoritliste

Du kan gå til din favoritliste via sport hovedmenuen. Du kan svirpe fra højre til venstre (med en horisontal gestus) for at nå slutningen af navigationslinjen. Klik på , for at se en fuldstændig liste over dine favoritter.

For at se de aktive spil, kan du klikke spillet, for at indlæse siden med det pågældende spilindhold. Nummeret ved hver favorit, viser antallet af events med dit favorit hold, eller din favorit spiller.

Vær opmærksom på at navigationen undestøttes af breadcrumb navigation. Klik på hvilken som helst knap i navigationen, for at gå direkte til siden eller "Hjem"-knappen, for at gå til hovedlobbyen.