Resultattavlor

För alla liveevent finns två olika typer av resultattavlor: a) begränsad resultattavla och b) komplett resultattavla.

Den begränsade resultattavlan är en standardinställning som visas automatiskt. Den kompletta resultattavlan för eventet visas i helbildsvy.

Om du vill se eventet i helbild trycker du på området runt eventet eller på knappen   längst ner till höger om eventet.

[ Screen of mini scoreboard ]

[ Screen of full scoreboard ]

Helbildssidan består av fyra (4) sektioner:

1. I det översta fältet finns en tillbaka-knapp och "Namn på land|liga".
  2. Resultattavla (spelad tid, aktuell ställning eller resultat per set) och ett meddelandefält med information om de senaste viktiga händelserna i spelet.
  3. Spelmeny.
  4. En översikt över alla spel och olika spelalternativ.

Du lägger till ett spel på spelkupongen genom att trycka på valt oddsvärde.