A-Z lande

Filteret “A-Z lande” viser en liste over alle lande med events inden for den valgte sportsgren.

For at gå til lande og liga:

1. Vælg en sportsgren, (f.eks. fodbold)
  2. Klik på “A-Z lande
  3. Vælg et land på listen, f.eks. Spanien
  4. Klik på den liga du ønsker at gå til

Du vil blive sendt til en side med alle tilgængelige events. Disse events sorteres efter dato og tidspunkt.

Vær opmærksom på, at hvis der er aktuelle live-events (dvs. events som allerede er startet), vil filteret blive vist øverst på siden med alle ligaer (trin 4 ovenfor). Filteret “Live” indeholder alle kampe som allerede er startet i det valgte land, i den valgte sportsgren