Overkommelige grænser

Fra tid til anden beder vi vores kunder om at give mere information om deres aktuelle status. Dette betyder, at når du logger ind, vil vores Affordability Wizard stille dig en række spørgsmål om dine indtægtskilder. Derefter kan du vælge at tilføje eventuelle grænser, indføre pause perioder eller et spilforbud.

Hvad er en overkommelig grænse?
Vi vil have dig til at nyde vores spil og tjenester, men som en del af vores forpligtelse til ansvarligt spil ønsker vi ikke, at du bruger mere, end du har råd til. Vi bruger en række faktorer, herunder dit erhverv og indkomst for at sikre der er ikke noget, der kan føre dig til nogen skade.

Vi forstår, at processen kan være besværlig, men vi er her for at hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og vores guide tager kun et par minutter at gennemføre. I modsætning til en indbetalingsgrænse er der ingen begrænsning for indbetalinger under en overkommelig grænse, som beregnes ud fra de oplysninger, du har givet os.

Alle betingelser og vilkår kan findes i vores sektion Ansvarligt spil.

Kan min grænse revideres?
Absolut, alt hvad du skal gøre er at sende os et dokument, der beskriver din indkomst og anmode om, hvad du vil have, at din grænse skal ændres til. Vi prøver at gennemgå disse dokumenter inden for en uge.

Hvorfor har i taget denne handling?
Kundernes spilafhængighed er blandt vores højeste prioriteter, og vi ønsker, at din tid sammen med os skal være så sikker og behagelig som muligt.