BR Transferencia Bancaria OSS

1. Hvordan indbetaler jeg med BR Transferencia Bancaria?
  2. Hvilke banker er tilgængelige
  3. Hvad er minimum og maksimum indbetalingsgrænserne?
  4. Hvor hurtigt er pengene på min konto?
  5. Krediteres min indbetaling også øjeblikkeligt i weekenden?
  6. Jeg overførte et andet beløb end anmodet om. Hvad skal jeg gøre?
  7. Jeg fremsatte en anmodning om indbetaling, men overførselsbeløbet er mindre end anmodet om. Hvor meget krediteres min konto?
  8. Kan jeg indbetale fra en andens konto?
  9. Opkræves der gebyrer ved indbetaling?
  10. Er det muligt at indbetale fra mobiltelefonen?

1. Hvordan indbetaler jeg med BR Transferencia Bancaria?

Vælg BR Transferencia Bancaria på listen over tilgængelige betalingsmetoder. For nogle banker bliver du ledet til din banks side og vil være i stand til at foretage indbetalingen direkte. I andre tilfælde skal du indbetale det nøjagtige beløb, der er angivet af systemet.

2. Hvilke banker er tilgængelige?

Øjeblikkelig bankoverførsel er tilgængelig for bankerne Banco do Brasil, Bradesco, Itaú, Caixa Econômica Federal og Santander banks.

3. Hvad er minimum og maksimum indbetalingsgrænserne?

Grænserne er mellem 60 og 15.000 reais pr. transaktion.

4. Hvor hurtigt er pengene på min konto?

Det kan tage 15 minutter til 3 timer.

5. Krediteres min indbetaling også øjeblikkeligt i weekenden?

Ja, penge går ind på din konto i weekenderne. Foretag blot bankoverførsel mellem konti i samme bank + det nøjagtige beløb, som systemet har informeret.

6. Jeg overførte et andet beløb end anmodet om. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har overført et andet beløb end det, der er angivet af systemet, skal du kontakte kundeservice med transaktionsdataene.

7. Jeg fremsatte en anmodning om indbetaling, men overførselsbeløbet er mindre end anmodet om. Hvor meget krediteres min konto?

Selvom det beløb, der er angivet til overførsel, er lidt lavere end det, der blev anmodet om, vil det beløb, der krediteres din konto, være det beløb, du har angivet.

8. Kan jeg indbetale fra en andens konto?

Nej, kun fra den konto, der er registreret på hjemmesiden.

9. Opkræves der gebyrer ved indbetaling?

Der er ikke noget gebyr for denne indbetalingsmetode.

10. Er det muligt at indbetale fra mobiltelefonen?

Ja, det er muligt. Betalingsmetoderne er tilgængelige fra din computer eller din mobiltelefon.