MasterCard - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er et MasterCard-kort?
  2. Hvorfor bliver kreditkorttransaktioner afvist?
  3. Hvordan kan jeg foretage indbetalinger til min konto med MASTERCARD-kort?
  4. Er der gebyrer forbundet med en overførsel?
  5. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  6. Kan jeg lave udbetalinger til mit kreditkort?
  7. Hvilke valutaer overfører MasterCard i?

1. Hvad er et MASTERCARD-kort?

MASTERCARD-kort er den regulære Visa-kort option, der er tilgængelig via AstroPay Provider. Alle kortbetalinger via Astropay er 3DS-betalinger.

2. Hvorfor bliver kreditkorttransaktioner afvist?

De mest almindelige årsager er:

1. Du har overskredet din kreditgrænse.
  2. Du har indsendt ufærdig eller ukorrekt information. Navnet, adressen og/eller telefonnummeret, som du har indtastet skal matche de oplysninger, som er oplyst til kreditkort-udbyderen.
  3. Du indtastede det forkerte CVC-sikkerhedsnummer (de tre cifre på bagsiden af dit kreditkort).
  4. Den bank, der er har udstødt dit kreditkort godkender ikke overførsler for internet gaming. Hvis dette er tilfældet, så forsøg venligst med et andet kreditkort eller vælg en anden indbetalingsmulighed.

3. Hvordan kan jeg foretage indbetalinger til min konto med MASTERCARD-kort?

Følg nedenstående trin for at lave indskud til din konto med et kreditkort:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se MASTERCARD-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  4. Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".
  5. Du vil blive sendt videre til MasterCard indbetalingsmetode-siden.
  6. Udfyld venligst 'Kreditkort Indbetalingsskemaet' og indsend transaktionerne.
  7. Bemærk : Sørg venligst for at de oplysninger, som er relateret til dit kreditkort, såsom kreditkortnummer, CCV2-nummer samt udløbsdato er korrekt indtastede.
  8. Det næste skærmbillede vil vise dig om din kreditkorttransaktion blev gennemført eller mislykkedes.
  9. Hvis transaktionen mislykkes vil du se en fejlmeddelelse med årsagen til den mislykkede transaktion.
  10. Hvis transaktionen gennemføres vil du se en besked med "Kreditkortkøb gennemført" og et unikt transaktions-ID, som du skal gemme på et sikkert sted.

4. Er der gebyrer forbundet med en overførsel?

Nej, vi opkræver ikke noget gebyr for indbetalinger med MASTERCARD.

5. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Overførslen til din konto sker i løbet af få minutter.

6. Kan jeg lave udbetalinger til mit kreditkort?

Nej, det er ikke muligt at udbetale via MasterCard.

7. Hvilke valutaer overfører MasterCard i?

MasterCard-kort indbetalinger kan kun foretages i COP valuta.