Bancontact - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Bancontact?
  2. Hvem kan bruge Bancontact?
  3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Bancontact?
  4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  5. I hvilken valuta debiteres min bankkonto?
  6. Er der gebyrer forbundet med Bancontact?
  7. Kan jeg lave udbetalinger til Bancontact?
  8. Eftersom jeg nu viser mine Bancontact kortoplysninger, kan penge så debiteres min bankkonto uden min viden?
  9. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med Bancontact i min kontovaluta?

1. Hvad er Bancontact?

Bancontact er et sikkert indskudsalternativ med betalingskort og fungerer i princippet som en elektronisk pengeoverførsel - electronic funds transfer (EFT) - som giver kunderne mulighed for at overføre penge fra deres bankkonto til deres konto med deres Bancontact betalingskort.

2. Hvem kan bruge Bancontact?

Bancontact kan kun benyttes af spillere i Belgien.

3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Bancontact?

For at lave et indskud med Bancontact, skal du følge nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se Bancontact-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Indtast en (evt.) bonuskode og klik på "Indsend".
  6. Du bliver ført videre til en Bancontact-behandlingsside.
  7. Indtast dit Bancontact-kortnummer og udløbsdato.

På det næste skærmbillede får du en bekræftelse. Klik "OK". Du bliver derefter ført tilbage til Cashier. Derfra kan du gå tilbage til lobbyen og begynde at spille.

4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

5. I hvilken valuta debiteres min bankkonto?

Din bankkonto debiteres i EUR. Se vores vekselkurser for valutaomregningstariffer.

6. Er der gebyrer forbundet med Bancontact?

Vi tager ikke noget gebyr for indskud med Bancontact. Bancontact kan tage et gebyr afhængig af deres gebyrstruktur.

7. Kan jeg lave udbetalinger til Bancontact?

Bancontact kan i øjeblikket kun benyttes til at lave indskud.

8. Eftersom jeg nu viser mine Bancontact kortoplysninger, kan penge så debiteres min bankkonto uden min viden?

Du har fuld kontrol over det beløb du overfører fra din bankkonto til din konto. Penge debiteres ikke din bankkonto før du giver dit samtykke. Vi kan ikke lave transaktioner på dine vegne.

9. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med Bancontact i min kontovaluta?

Bancontact kan kun benyttes med EUR.