Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er MuchBetter?
  2. Skal jeg installere MuchBetter-appen for at indbetale penge?
  3. Kan jeg bruge min eksisterende MuchBetter-konto til at indbetale penge?
  4. Hvordan kan indsætte penge på min MuchBetter-konto?
  5. Hvordan indbetaler jeg på min konto med MuchBetter?
  6. Er der gebyrer forbundet med MuchBetter indbetalinger?
  7. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?
  8. Kan jeg udbetale via MuchBetter?
  9. Hvilke valutaer kan bruges med MuchBetter?

1. Hvad er MuchBetter?

MuchBetter er en online mobil betalingsløsning, der giver dig mulighed for sikkert og bekvemt at indbetale og overføre penge online.

2. Skal jeg installere MuchBetter-appen for at indbetale penge?

Ja, du skal installere MuchBetter-appen på din mobiltelefon og oprette en konto for at indbetale penge. MuchBetter-appen er tilgængelig globalt fra Google Play Store og Apple App Store. Besøg www.muchbetter.com for at oprette en gratis MuchBetter-konto.

3. Kan jeg bruge min eksisterende MuchBetter-konto til at indbetale penge?

Ja, du kan indbetale penge fra din eksisterende MuchBetter-konto.

4. Hvordan kan indsætte penge på min MuchBetter-konto?

MuchBetter tilbyder flere betalingsmetoder til at indsætte penge på din konto. Du kan se de tilgængelige metoder til at indsætte penge i appen i "Top up"-sektionen.

5. Hvordan indbetaler jeg på min konto med MuchBetter?

• Log ind på din konto.
  • Klik på "INDBETAL" for at gå til Kassen og vælg MuchBetter.
  • Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".
  • Du vil modtage en meddelelse fra MuchBetter-appen på din mobiltelefon.
  • Åbn MuchBetter-appen på din mobiltelefon for at fuldføre transaktionen.
  • Midlerne krediteres øjeblikkeligt på din konto, når du har gennemført transaktionen.

6. Er der gebyrer forbundet med MuchBetter indbetalinger?

Nej, vi opkræver ikke noget gebyr for indbetalinger med MuchBetter.

7. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?

Når du starter en MuchBetter indbetaling, skal du gennemføre transaktionen fra MuchBetter-appen der er installeret på din mobiltelefon. Midlerne krediteres øjeblikkeligt på din konto, når du har gennemført transaktionen.

8. Kan jeg udbetale via MuchBetter?

MuchBetter kan også bruges til udbetalinger, hvis du har foretaget en indbetaling med denne metode inden for de sidste 180 dage.

9. Hvilke valutaer kan bruges med MuchBetter?

MuchBetter understøtter transaktioner i EUR, GBP og USD valutaer.