MultiBanco - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er MultiBanco?
  2. Hvilke banker giver mulighed for indskud med MultiBanco?
  3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med MultiBanco?
  4. Er der gebyrer forbundet med MultiBanco?
  5. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  6. Kan jeg lave udbetalinger til MultiBanco?
  7. Hvilke valutaer kan MultiBanco benyttes med?
  8. Kan jeg bruge samme betalingsreferencenummer ifm. flere indskud?

1. Hvad er MultiBanco?

MULTIBANCO er et netværk af banker i Portugal som styres af SIBS, Sociedade Interbancaria De Servicios, som yder mere end 60 servicefunktioner til kortindehavere, lige fra hævninger i pengeautomater til betalinger via Internettet.

2. Hvilke banker giver mulighed for indskud med MultiBanco?

Næsten alle portugisiske banker kan benyttes med MultiBanco.

3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med MultiBanco?

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se MultiBanco-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Du vil se et unikt "Referencenummer" og "Betalingsreference", som du skal bruge for at lave dit indskud med MultiBanco.
  6. Når du bruger disse oplysninger kan du lave dit indskud ved at:
    1. Gå til en MultiBanco pengeautomat.
      • Indsæt dit kort og indtast din PIN-kode.
      • Vælg "Betalinger & andre serviceydelser".
      • Dette efterfølges af "Betalinger for serviceydelser/Køb".
      • Indtast "Referencenummer", "Betalingsreference" og "Beløb".
      • Gem kvitteringen som betalingsbevis.
    2. Brug din portugisiske netbank:
      • Log ind på din online konto.
      • Vælg "Betalinger".
      • Dette efterfølges af "Betalinger for serviceydelser/Køb".
      • Indtast "Referencenummer", "Betalingsreference" og "Beløb".
      • Behold kvitteringen som betalingsbevis.
  7. Når din betaling er blevet bekræftet, krediteres beløbet din konto.

4. Er der gebyrer forbundet med MultiBanco?

Der er ingen gebyrer for indskud med MultiBanco.

5. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

6. Kan jeg lave udbetalinger til MultiBanco?

MultiBanco kan i øjeblikket kun benyttes til at lave indskud.