ONLINEUBERWEISEN - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er ONLINEUBERWEISEN?
  2. Hvilke banker tillader indbetalinger med ONLINEUBERWEISEN?
  3. Hvad sker der hvis jeg ikke har en bankkonto hos disse banker?
  4. Skal jeg have en konto hos ONLINEUBERWEISEN for at lave indskud?
  5. Hvordan indbetaler jeg på min konto med ONLINEUBERWEISEN?
  6. Er der noget gebyr forbundet med ONLINEUBERWEISEN?
  7. Hvor lang tid tager det før jeg modtager det overførte beløb på min konto?
  8. Kan jeg udbetale til ONLINEUBERWEISEN?
  9. Er det sikkert at bruge ONLINEUBERWEISEN?
  10. Hvilke valutaer kan bruges med ONLINEUBERWEISEN?

1. Hvad er ONLINEUBERWEISEN?

FintecSystem er et nyt og TÜV-certificeret online betalingssystem, som er baseret på anerkendte online banksystemer som bruge PIN-/TAN-koder som garanti for hurtig og sikker behandling af dine online køb. Det er en hurtig, sikker og enkel løsning til at behandle betalinger på internettet.

2. Hvilke banker tillader indbetalinger med ONLINEUBERWEISEN?

De fleste tyske og østrigske banker understøttes via ONLINEUBERWEISEN

3. Hvad sker der hvis jeg ikke har en bankkonto hos disse banker?

Desværre kan du kun bruge ONLINEUBERWEISEN med understøttede banker.

4. Skal jeg have en konto hos ONLINEUBERWEISEN for at lave indskud?

Nej, du skal blot have en bankkonto hos en af de ONLINEUBERWEISEN-understøttede banker

5. Hvordan indbetaler jeg på min konto med ONLINEUBERWEISEN?

• Log ind på din konto.
  • Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  • Du vil nu se ONLINEUBERWEISEN-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  • Indtast eller vælg dit indbetalingsbeløb og din bonuskode (hvis relevant).
  • Du bliver nu omdirigeret til ONLINEUBERWEISEN.
  • Indtast kontoindehaverens navn, kontonummeret, clearingnummeret og eventuelle bemærkninger.
  • Nu skal du logge ind i din netbank.
  • Bekræft indbetalingsbeløbet indtaste transaktionsnummer (TAN).
  • Du modtager en bekræftelse med det samme og bliver ført tilbage til Kassen.

6. Er der noget gebyr forbundet med ONLINEUBERWEISEN?

Der kræves ingen gebyrer for indbetalinger med ONLINEUBERWEISEN.

7. Hvor lang tid tager det før jeg modtager det overførte beløb på min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

8. Kan jeg udbetale til ONLINEUBERWEISEN?

ONLINEUBERWEISEN kan i øjeblikket kun benyttes til at foretage indbetalinger.

9. Er det sikkert at bruge ONLINEUBERWEISEN?

Ja, ONLINEUBERWEISEN er fuldstændig sikker. Med en kombination af transaktionsovervågning, SMS transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et dygtigt anti-svindel team udgør ONLINEUBERWEISEN en fuldstændig sikker online betalingsmetode.

10. Hvilke valutaer kan bruges med ONLINEUBERWEISEN?

ONLINEUBERWEISEN handler kun i euro.