Hvad ser jeg i 'Mine spil'?

I "Mine spil" kan du se alle de live-spil, som er blevet afsluttet inden for de sidste 24 timer (max 50 spil). "Mine spil" bliver opdateret hele tiden.

Hvert sportsikon indikerer et valg. Status på de afsluttede spil er vist med følgende symboler:

Status Status ikon
Indgåede spil Ingen ikon
Tabte spil
Vundne spil
Aflyste eller ugyldige spil
Cash Out spil icon_add_payout

Kombispil er markeret med følgende symbol:

Hvis du vil have mere informaton om et specifikt spil, skal du placere musen over det.
For at systematisere dine spil, kan du klikke på "Alle spil" i øverste ventre hjørne og åbne menuen. Der kan du vælge flere forskellige grupper såsom "Vundne spil".