Εάν μπλοκάρω κάποιον, θα λάβει ειδοποίηση;

Όταν μπλοκάρετε κάποιον, δεν λαμβάνει ειδοποίηση από εμάς. Αλλά από τη στιγμή που τον μπλοκάρετε, αυτό περιορίζει τις αλληλεπιδράσεις που ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να έχει μαζί σας, κι έτσι μπορεί να καταλάβει ότι τον έχετε μπλοκάρει.