Mega Deuces Wild Poker

Mega Deuces Wild Poker spelas mot maskinen. Spelets mål är att du ska få en pokerhand på fem kort som innehåller minst triss eller bättre upp till en Natural Royal Flush. Mer information finns i vinsttabellen.

När du har lagt din insats blir du tilldelad fem kort. Därefter väljer du vilka kort du vill behålla och vilka du vill kasta. Maskinen ersätter korten som du kastat och du har nu fått en slutgiltig hand. Handens värde avgör din vinst.

Information om spelet

• Alla färger (spader, hjärter, klöver och ruter) har lika värde.
  • Spelet spelas med en kortlek med 52 kort.
  • Alla tvåor är wildkort och kan ersätta alla andra kort för utbetalning av största möjliga vinsthand.
  • Korten blandas i början av varje spel.

Så här spelar du

• I det här spelet spelar du med mynt. Du kan ändra myntens värde genom klicka på pilarna på båda sidor om den ovala myntsymbolen ovanför rutan med spelsaldot.
  • Insatsgränserna visas i titellisten på spelskärmen.
  • Totalt satsat belopp visas i rutan BET (insats) längst ned i spelskärmen.
  • Värdet på ditt mynt visas i den ovala guldmyntsymbolen. Använd uppåt- och nedåtpilarna för att ändra myntvärde.
  • Det finns ett minsta och högsta myntvärde.
  • Det antal mynt som spelas visas i rutan COINS (mynt). Du kan spela med mellan ett och fem mynt per hand.
  • Du kan öka antalet mynt genom att klicka på BET ONE (satsa ett) eller genom att markera respektive kolumn i vinsttabellen överst på skärmen. Antalet mynt som spelas framgår även av att respektive kolumn i vinsttabellen lyses upp.
  • Knappen BET MAX (satsa max) gör att fem mynt med ditt valda myntvärde automatiskt spelas. När du klickar på knappen BET MAX startar även nästa spel automatiskt.
  • Vinsttabell: Maskinen betalar ut enligt vinsttabellen som visas högst upp på spelskärmen. De vinster som visas i vinsttabellen avser mynt och varje kolumn motsvarar antalet satsade mynt (mellan ett och fem mynt). Din totala vinst är antalet vunna mynt multiplicerat med värdet på dessa mynt och visas i rutan WIN (vinst).
  • Klicka på DEAL (dela ut) om du vill bli tilldelad fem kort med bildsidan upp.
  • Du har nu möjlighet att behålla ett eller flera kort i din ursprungliga hand.
  • Om du klickar på ett kort placeras en HOLD-symbol (behåll) på det kortet. Om du vill ta bort symbolen HOLD klickar du på kortet igen.
  • När du är klar med ditt val klickar du på DRAW (dra kort). Korten som kastats ersätts med nya och dina kort bildar nu din slutgiltiga hand.
  • Din vinst baseras på värdet av kortkombinationen i den slutgiltiga uppsättningen med kort enligt vinsttabellen högst upp på spelskärmen.
  • Vinsten visas i dollar och/eller cent i rutan WIN längst ned till höger i spelfönstret.
  • Ditt spelsaldo visas längst ned till vänster på spelskärmen. Se nedan för mer information om REBUY (nytt köp).
  • Förinställd insats i nästa spel är samma belopp som du satsat i föregående spel. Du kan välja att öka eller minska insatsen.
  • Klicka på knappen RULES (regler) längst ned till vänster på spelskärmen om du vill läsa spelreglerna.
  • Klicka på knappen GAMELOGS (spelloggar) om du vill visa loggar från tidigare spel.
  • Klicka på VERSION om du vill visa spelets aktuella versionsnummer.
  • Klicka på REBUY om du vill överföra mer pengar till ditt spelsaldo från ditt konto.
  • Om du vill avsluta spelet klickar du på EXIT GAME (avsluta spel).

Vinsttabell

• I vinsttabellen visas vinsten för olika vinsthänder.
  • Endast den högsta vinsthanden ger utbetalning.
  • Alla vinster i vinsttabellen anges i mynt. I rutan WIN längst ned till höger i spelskärmen visas alla utbetalda vinster i dollar och cent.
Vinsttabell för ett spelat mynt
Pokerhänder Antal utbetalda mynt Beskrivning av handen
Natural Royal Flush 250
(4.000 mynt i jackpot om fem mynt spelats)
A, K, Q, J, 10 i samma färg utan wildkort.
Four Deuces 200 Alla fyra tvåor plus ett annat kort.
Deuces Wild Flush 25 A, K, Q, J, 10 i samma färg med minst ett wildkort.
Five of a kind 16 Femtal: Fyra kort i samma valör plus ett wildkort.
Straight Flush 13 Fem kort i samma färg i följd.
Four of a Kind 4 Fyrtal: Fyra kort i samma valör.
Full House 3 Kåk: Triss plus ett par.
Flush 2 Färg: Fem kort i samma färg.
Straight 2 Stege: Fem kort i följd (ess kan vara högt eller lågt).
Three of a kind 1 Triss: Tre kort i samma valör.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt under spelet slutförs spelet automatiskt av programvaran. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen GAMELOGS när du har loggat in på nytt.

Om du kopplas bort under bonusspelet blir du ombedd att slutföra spelet när du har loggat in igen. Efter avslutat bonusspel kan du spela samma spel igen eller välja ett annat spel.

Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Datum för senaste ändring: 2018-07-31