Användarvillkor för b'friends

1. Definitioner. Utöver de definitioner som anges i våra användarvillkor ska följande definitioner gälla: '"Du" är den person som bjuder in en vän via sidan b'friends, "Inbjuden vän" avser alla personer som fått information om plattformen via sidan b'friends, "Välkomstbonus" är den inbjudna vännens välkomstbonus, "Bonusbegränsningar" är de begränsningar som den inbjudna vännen måste uppfylla för att välkomstbonusen ska registreras på hans/hennes konto eller för att den ska kunna tas ut (beroende på bonustyp), "Kvalificerande event" är det event som den inbjudna vännen måste slutföra innan du får din belöning, "Belöning" är vad du får när den inbjudna vännen slutfört kvalificerande event. Det aktuella erbjudandet som omfattar välkomstbonus, bonusbegränsningar, kvalificerande event och belöning beskrivs på sidan b'friends Så här funkar det.
  2. Behörighet. Du har rätt att delta i programmet b'friends och bjuda in dina vänner och bekanta och tipsa dem om att öppna ett konto på någon av våra plattformar. Nära anhöriga (föräldrar, syskon, barn, make/maka, partner och andra familjemedlemmar med samma efternamn) och personer som har samma e-postadress som du eller använder samma insättningskonto (samma kreditkort, bankkonto, e-plånbok, mobilbetalning etc.) som du godkänns INTE som inbjudna vänner. Dina inbjudna vänner får dessutom inte redan ha eller tidigare ha haft ett konto hos oss. Du och dina inbjudna vänner får inte vara bosatta i ett territorium som omfattas av begränsningar.
  3. Inbjudningsalternativ. I programmet b'friends erbjuds flera alternativ som gör det möjligt att bjuda in ett obegränsat antal vänner. För varje alternativ används en personlig länk (unik för varje spelare) som gör det möjligt att spåra dina skickade inbjudningar och även dina inbjudna vänners prestationer. Om en inbjuden vän befinner sig i ett annat territorium än det där du är bosatt dirigeras den inbjudna vännen till den webbplats som är lämpligast för den platsen. Inbjudningsalternativen inkluderar: Skicka e-post där du anger upp till fem vänners förnamn och e-postadresser åt gången. Exportera kontakter där vi ger dig tillåtelse att använda dina kontaktlistor i Gmail, Yahoo och MSN/Hotmail och att skicka e-post med din personliga länk till dina valda kontaktpersoner. Dela där vi tillåter att du skickar tweet eller publicerar din personliga länk via sociala medier. Marknadsföra där du kopierar din personliga länk och använder den hur du vill. Om du använder ett e-postalternativ måste du se till att personer som du bjuder in har godkänt att vi skickar en inbjudan via e-post, är arton (18) år eller äldre (eller har uppnått myndighetsåldern i landet där de är bosatta) och inte är bosatta i ett territorium där tjänsterna är begränsade.
  4. Inbjuden vän: Åtgärder för välkomstbonus. För att dina inbjudna vänner ska få en välkomstbonus på sina bonuskonton måste de slutföra stegen nedan i följande ordning:
    1. Klicka på den personliga länken som du har gjort tillgänglig för honom/henne, genom något av inbjudningsalternativen, vilket innebär att han/hon dirigeras till en huvudsida.
    2. På huvudsidan måste han/hon antingen (i) välja välkomstbonusen om fler välkomstbonusar är tillgängliga och klicka för att godkänna deltagarvillkoren eller (ii) klicka för att godkänna deltagarvillkoren om det bara finns en tillgänglig välkomstbonus.
    3. På mindre än 30 dagar måste din vän antingen hämta/installera vår klientbaserade applikation eller registrera sig via vår icke-nedladdningsbara klient.
    4. Efter registreringen måste den första insättningen, enligt tillämpliga villkor för programmet b'friends, göras till vännens konto i riktiga pengar.
  5. Du: Villkor för belöning. För att du ska bli belönad för att du bjudit in en vän gäller följande:
    1. Din inbjudna vän måste slutföra steg 4(b) till 4(d).
    2. Din inbjudna vän måste uppfylla tillämpliga krav avseende kvalificerande event enligt sidan b'friends Så här funkar det. Fram till dess får vännen inte låta sin välkomstbonus förverkas eller låta den förfalla.
    3. Du får den belöning som erbjöds vid tillpunkten då din vän slutförde steg 4(b) till 4(d).
    Du kan tipsa vänner även om du spelar med låtsatspengar men du måste börja spela med riktiga pengar innan din inbjudna vän uppfyller kraven på kvalificerande event för att du ska få din belöning.
  6. Avslöja inbjuden väns kontouppgifter. Genom att delta i programmet b'friends godkänner den inbjudna vännen att du får information om registreringen och om slutförandet (eller icke-slutförandet) av kvalificerande event.
  7. Slutbestämmelser. Vid misstänkt manipulation eller bedrägeri, och i händelse av brott mot dessa deltagarvillkor, förbehåller vi oss rätten att utesluta dig och/eller inbjuden vän från att delta i kampanjprogrammet b'friends.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra eller avbryta programmet b'friends. Allmänna bestämmelser och villkor för kampanjer gäller om inte annat framgår ovan. All aktivitet regleras av våra bestämmelser och villkor.

Anhöriga, vänner och bekanta till våra anställda får inte delta i programmet b'friends.

Om det är något du undrar över är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Datum för senaste ändring: 2015-01-19