Vanliga frågor om Mastercard

1. Vad är ett Mastercard?
  2. Varför avvisas kreditkortstransaktioner?
  3. Hur fyller jag på mitt konto med ett Mastercard?
  4. Finns det några överföringsavgifter?
  5. Hur länge tar det för pengarna att överföras till mitt konto?
  6. Kan jag ta ut pengar till mitt Mastercard?
  7. Vilka valutor godkänner Mastercard?

1. Vad är ett Mastercard?

Mastercard är det vanliga kortalternativet som är tillgängligt via AstroPay-leverantören. Alla kortbetalningar via Astropay är 3DS-betalningar.

2. Varför avvisas kreditkortstransaktioner?

De vanligaste orsakerna är:

1. Du har överskridit din kreditgräns.
  2. Du har skickat in ofullständig eller felaktig information. Namnet, adressen och/eller telefonnumret som du anger måste matcha de uppgifter som kreditkortsföretaget har i sina register.
  3. Du gav inte rätt CVV2-säkerhetskod (den tresiffriga koden på baksidan av ditt kreditkort).
  4. Banken som utfärdade ditt kreditkort godkänner inte online-gaming-transaktioner. Om detta är fallet, försök med ett annat kreditkort eller välj ett annat insättningsalternativ.

3. Hur fyller jag på mitt konto med ett Mastercard?

Följ stegen nedan för att sätta in pengar på ditt konto med ett kreditkort:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till fliken "Kassa" och välj "Insättning".
  3. Du kommer nu att se Mastercards logotyp Klicka på ikonen för att välja detta insättningsalternativ.
  4. Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig) och klicka på "Insättning".
  5. Du kommer att tas till sidan med Mastercards insättningsmetod.
  6. Fyll i formuläret "Kreditkortinsättning" och skicka transaktionerna.
  7. Observera : Se till att din kortinformation, såsom kreditkortsnummer, bekräftelsenummer och utgångsdatum, har angetts korrekt.
  8. Nästa skärm visar om din kreditkortstransaktion lyckades.
  9. Om transaktionen misslyckas visas ett felmeddelande med orsak till felet.
  10. Om transaktionen lyckas visas ett meddelande om att kreditkortsinköpet lyckades samt en unik transaktions-ID som du bör spara för framtida referens.

4. Finns det några överföringsavgifter?

Nej, vi uppbär inga avgifter för insättningar med Mastercard.

5. Hur länge tar det för pengarna att överföras till mitt konto?

Överföringen av pengar till ditt konto visas inom ett par minuter.

6. Kan jag ta ut pengar till mitt Mastercard?

Nej. Mastercard är inte tillgängligt som uttagningsalternativ.

7. Vilka valutor godkänner Mastercard?

Insättningar med Mastercard kan endast göras i colombiansk peso (COP).