Vanliga frågor om eMONEYSAFE Wallet

1. Vad är eMONEYSAFE Wallet?
  2. Måste jag öppna ett konto hos eMONEYSAFE Wallet för att göra en insättning?
  3. Hur fyller jag på mitt eMONEYSAFE Wallet-konto?
  4. Hur sätter jag in pengar på mitt eMONEYSAFE Wallet-konto?
  5. Vilka valutor kan jag använda för att göra en insättning med eMONEYSAFE?
  6. Uppbärs avgifter i och med insättningar via eMONEYSAFE Wallet?
  7. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?
  8. Är det tryggt att använda eMONEYSAFE Wallet?
  9. Understöds eMONEYSAFE Wallet av alla webbläsare?
  10. Kan jag ta ut pengar till mitt eMONEYSAFE Wallet-konto?
  11. Vilka valutor kan jag ta ut med eMONEYSAFE?
  12. Kan jag ta ut mer än min ursprungliga insättning via eMONEYSAFE?
  13. Kan jag göra uttag samma dag som jag gör en insättning via eMONEYSAFE?
  14. Vad är det lägsta och högsta belopp som jag kan ta ut med eMONEYSAFE?

1. Vad är eMONEYSAFE Wallet?

eMONEYSAFE Wallet är ett online-konto där du kan lagra dina pengar för framtida online-transaktioner. Du kan göra betalningar och online-köp med ditt eMONEYSAFE Wallet-konto. Medel kan fyllas på och överföras omedelbart.

2. Måste jag öppna ett konto hos eMONEYSAFE Wallet för att göra en insättning?

Ja. Du behöver ett aktivt konto hos eMONEYSAFE Wallet innan du kan använda detta insättningsalternativ. Klicka här för att skapa ett konto nu.

3. Hur fyller jag på mitt eMONEYSAFE Wallet-konto?

Kunden kan fylla på sitt Wallet-konto med a) MoneySafe-kuponger b) sitt eget kredit-/betalkort (Visa & Mastercard) c) SEPA-banköverföring d) annat eMONEYSAFE Wallet-konto.

4. Hur gör jag en insättning på mitt konto med eMONEYSAFE Wallet?

Följ dessa enkla steg:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till fliken "Kassa" och välj "Insättning".
  3. Du kommer nu att se eMONEYSAFEs logotyp. Klicka på ikonen för att välja detta insättningsalternativ.
  4. Ange eller välj insättningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig) och klicka på "Insättning".

Observera: Detta belopp bör vara mindre än eller lika stort som beloppet på ditt eMONEYSAFE-konto.

Du tas nu till eMONEYSAFE Wallet. Du måste logga in på ditt eMONEYSAFE Wallet-konto.

En faktura har skapats i ditt eMONEYSAFE Wallet-konto för det angivna insättningsbeloppet. Välj vilket alternativ du vill använda för att betala fakturan – eMONEYSAFE Wallet-saldo eller eMONEYSAFE-kuponger.

Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din insättning.

Om du väljer att betala med ditt befintliga eMONEYSAFE Wallet-saldo eller med ditt eMONEYSAFE Wallet-konto och betalningen lyckades, kommer du att få en bekräftelse via e-post som bekräftar transaktionsuppgifterna och pengarna sätts in på ditt konto.

5. Vilka valutor kan jag använda för att göra en insättning med eMONEYSAFE?

eMONEYSAFE godkänner endast euro.

6. Uppbärs avgifter med eMONEYSAFE Wallet?

Vi uppbär inte någon avgift för insättningar med eMONEYSAFE Wallet. eMONEYSAFE Wallet kan debitera en avgift som grundar sig på deras avgiftsstruktur.

7. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

8. Är det tryggt att använda eMONEYSAFE Wallet?

Ja, eMONEYSAFE Wallet är helt säkert. Genom en kombination av transaktionsövervakning och SMS-verifiering för eMONEYSAFE-användare, är eMONEYSAFE Wallet en helt säker online-betalningsmetod.

9. Understöds eMONEYSAFE Wallet av alla webbläsare?

De vanligaste webbläsarna, som Internet Explorer, Chrome och Firefox, stödjer eMONEYSAFE Wallet.

10. Kan jag ta ut pengar till mitt eMONEYSAFE Wallet-konto?

Ja, för att ta ut pengar med eMONEYSAFE måste du ha gjort en lyckad insättning med ditt eMONEYSAFE-konto under de senaste sex månaderna. Om du har gjort en lyckad insättning under de senaste sex månaderna, besöker du kassan, väljer fliken "Uttag" och sedan eMONEYSAFE-logotypen. Ditt uttagsbelopp kommer att skickas elektroniskt till ditt eMONEYSAFE-konto efter att vår interna procedur har slutförts.

11. Vilka valutor kan jag ta ut med eMONEYSAFE?

eMONEYSAFE godkänner endast euro.

12. Kan jag ta ut mer än min ursprungliga insättning via eMONEYSAFE?

Ja. Men kom ihåg att alla uttag först godkänns av vårt interna granskningsteam. Denna process tar vanligtvis upp till två arbetsdagar.

När vi har behandlat ditt uttag kommer det att ta 24 timmar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

13. Kan jag göra uttag samma dag jag gör en insättning via eMONEYSAFE?

Ja.

14. Vad är det lägsta och högsta belopp som jag kan ta ut med eMONEYSAFE?

Minsta uttagsbelopp som du kan ta ut via eMONEYSAFE är 10,00 euro och det maximala uttagsbeloppet är 10 000,00 euro.