Vanliga frågor

1. Vad är MuchBetter?
  2. Måste jag installera MuchBetter appen för att betala in pengar?
  3. Kan jag använda mitt aktuella MuchBetter konto för att betala in pengar?
  4. Hur fyller jag på mitt MuchBetter konto?
  5. Hur sätter jag in pengar på mitt konto med MuchBetter?
  6. Tas avgifter i och med insättningar via MuchBetter?
  7. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  8. Kan jag ta ut pengar via MuchBetter?
  9. Vilka valutor godkänner MuchBetter?

1. Vad är MuchBetter?

MuchBetter är en online och mobil betalningsoption som ger dig möjligheten att säkert och bekvämt betala in och överföra pengar online.

2. Måste jag installera MuchBetter appen för att betala in pengar?

Ja, du måste installera MuchBetter appen på din mobiltelefon och registrera ett konto för att betala in pengar. MuchBetter appen är tillgänglig globalt på Google Play Store och Apple App Store. Vänligen besök www.muchbetter.com för att registrera dig för ett gratis MuchBetter konto.

3. Kan jag använda mitt aktuella MuchBetter konto för att betala in pengar?

Ja, du kan betala in pengar från ditt aktuella MuchBetter konto.

4. Hur fyller jag på mitt MuchBetter konto?

MuchBetter erbjuder flera olika betalningssätt för att fylla på ditt konto. Du kan se betalningsmetoderna som finns i appen under "Top up".

5. Hur sätter jag in pengar på mitt konto med MuchBetter?

• Logga in till ditt konto.
  • Klicka på "BETALA IN" för att komma till Kassan och välj "MuchBetter".
  • Ange eller välj ditt inbetalningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig) och klicka på "Inbetalning" (Deposit).
  • Du får ett meddelande från MuchBetter appen på din mobiltelefon.
  • Öppna MuchBetter appen på din mobil för att genomföra överföringen.
  • Pengarna överförs till ditt konto direkt efter att du gjort överföringen.

6. Tas avgifter i och med insättningar via MuchBetter?

Nej, vi tar inga avgifter för MuchBetter inbetalningar.

7. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

När du startar en MuchBetter insättning, måste du genomföra överföringen från MuchBetter appen som är installerad på din mobil. Pengarna överförs till ditt konto så fort du genomfört överföringen.

8. Kan jag ta ut pengar via MuchBetter?

MuchBetter är även tillgängligt för uttag, förutsatt att du har gjort en inbetalning med denna metod under de senaste 180 dagarna.

9. Vilka valutor godkänner MuchBetter?

MuchBetter godkänner överföringar i valutorna EUR, GBP och USD.