Vanliga frågor om QIWI Wallet

1. Vad är QIWI Wallet?
  2. Behöver jag ett konto hos QIWI Wallet för att göra en insättning?
  3. Hur fyller jag på mitt QIWI Wallet-konto?
  4. Hur fyller jag på mitt konto med QIWI Wallet?
  5. Uppbärs några avgifter när man använder QIWI Wallet?
  6. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  7. Kan jag sätta in pengar på mitt QIWI Wallet-bankonto?
  8. Är det säkert att använda QIWI Wallet?
  9. Stöds QIWI Wallet av alla webbläsare?
  10. Varför kan jag inte göra en insättning med QIWI Wallet i mitt kontos valuta?

1. Vad är QIWI Wallet?

QIWI Wallet är en e-plånbok som ger kunder möjlighet att göra säkra betalningar på nätet.När en betalning påbörjas kommer en faktura att skapas på ditt QIWI Wallet-konto.Du kan därefter välja att betala fakturan "nu", med ditt befintliga QIWI Wallet-saldo eller med kortet du registrerade på ditt QIWI Wallet-konto, eller "senare" i kontanter med någon betalningsmetod som stöds av QIWI Wallet.

2. Behöver jag ett konto hos QIWI Wallet för att göra en insättning?

Ja. Du behöver ett aktivt konto hos QIWI Wallet innan du kan använda detta insättningsalternativ.Klicka här för att skapa ett konto nu.

3. Hur fyller jag på mitt QIWI Wallet-konto?

QIWI Wallet erbjuder flera metoder för att fylla på din plånbok - Kredit/bankkort, banköverföringar, QIWI Wallet betalterminaler och många fler.Klicka här för att se alla tillgängliga finansieringsmetoder och eventuella avgifter.

4. Hur fyller jag på mitt konto med QIWI Wallet?

Följ dessa enkla steg:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Besök kassan och välj ''Insättning''.
  3. Du kommer nu att se QIWI Wallet-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  4. Du tas nu vidare till QIWI Wallet. Du måste logga in på ditt QIWI Wallet-konto.
  5. En faktura kommer att ha skapats på ditt QIWI Wallet-konto för det angivna insättningsbeloppet. Välj vilket alternativ du vill använda för att betala fakturan - QIWI Wallet-saldo, kortet som du registrerat på ditt QIWI Wallet-konto eller kontant vid en QIWI Wallet-terminal.
  6. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din insättning.
  7. Om du väljer att betala med ditt befintliga QIWI Wallet-saldo eller med kortet som registrerats på ditt QIWI Wallet-konto och betalningen lyckades, kommer du att få en bekräftelse via e-post som bekräftar transaktionsuppgifterna och pengarna sätts in på ditt konto.
  8. Om du väljer att betala via en QIWI Wallet-terminal kommer pengar att sättas in på ditt konto när du har avslutat din betalning. Du kommer också att få en e-postbekräftelse som bekräftar transaktionsuppgifterna.

5. Uppbärs några avgifter när man använder QIWI Wallet?

Vi uppbär ingen avgift för insättningar med QIWI Wallet. QIWI Wallet kan uppbära en avgift på basen av deras avgiftsstruktur. Besök https://w.qiwi.ru/fill.action för mer information.

6. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

7. Kan jag sätta in pengar på mitt QIWI Wallet-bankonto?

QIWI Wallet är för tillfället endast tillgängligt som insättningsalternativ.

8. Är det säkert att använda QIWI Wallet?

Ja, QIWI Wallet är helt säkert. Genom en kombination av transaktionsövervakning, sms-transaktionsverifiering för kortinnehavaren och ett särskilt bedrägeribekämpningsteam är QIWI Wallet en helt säker online-betalningsmetod.

9. Stöds QIWI Wallet av alla webbläsare?

QIWI Wallet stöds av de flesta webbläsare, t.ex. Internet Explorer, Chrome och Firefox.

10. Varför kan jag inte göra en insättning med QIWI Wallet i mitt kontos valuta?

QIWI Wallet godkänner endast USD.