Hur söker jag och lägger till vänner?

När du loggat in i systemet finns olika platser och metoder som du kan använda för att leta upp vänner och lägga till dem i din bekantskapskrets.

Hitta och lägg till vänner från sidan Hitta vänner. Du kan söka efter en viss spelare med hjälp av metoderna nedan:

Användarnamn:

Du kan hitta en vän genom att skriva in vännens användarnamn. Välj knappen Användarnamn. När du skrivit några tecken (minst tre) visas vännens användarnamn i textrutan. De mest relevanta resultaten visas först.

E-postadress:

Du kan hitta en vän genom att skriva in vännens e-postadress. Välj knappen E-postadress, skriv in vännens e-postadress i textrutan och tryck på returtangenten (Enter). Spelarens uppgifter visas och du kan skicka en vänförfrågan till honom eller henne.

Webbaserad e-post:

Du kan hitta och lägga till vänner som spelar i systemet genom att leta bland kontakterna i din adressbok för e-post.

• Klicka på någon av tillgängliga webbaserade e-posttjänster (Gmail, Yahoo osv.).
  • Ange dina inloggningsuppgifter när du ombeds göra det. (Kontrollera att popup-fönster tillåts i din webbläsare.)
  • När du får frågan om du vill dela information med systemet klickar du för att acceptera och tillåta åtkomst.
  • Kontakter som redan finns i systemet visas. Lägg till spelare och vänner genom att klicka på knappen Lägg till.

Du kan även erbjuda kontakter att gå med i systemet från den här sidan. Vi skickar inte e-post automatiskt. Du väljer själv vem du vill bjuda in från listan som visas efter att du klickat på knappen Tipsa en vän.

Hitta och lägga till vänner från lobbyn:

Du kan hitta vänner i informationslobbyn och lägga till dem som vänner. När du är i klassiskt visningsläge i lobbyn och väljer ett bord kan du till höger se spelarna som sitter vid bordet. När du för musen över spelarens användarnamn kan du se hans eller hennes miniprofil. Du erbjuds möjligheten att skicka en vänförfrågan.

Hitta och lägga till vänner från bordet:

Du kan hitta och lägga till vänner direkt från bordet. När du högerklickar på en annan spelares miniprofil, eller klickar på pilen på knappen längst ned till höger, visas en rullmeny med olika alternativ. Om du väljer alternativet Lägg till vän skickas en vänförfrågan till den spelaren.