Filtret Live nu

Via filtret Live nu får du tillgång till alla pågående spel (dvs. som redan startat). Alla event grupperas efter land och liga och sorteras efter tidpunkt.

Så här ser du alla liveevent för en viss sport eller ett visst land:

1. Välj sportkategori (t.ex. fotboll).
  2. Tryck på filtret Live nu.
  3. Välj land i listan som visas (t.ex. Spanien).

En lista med alla fotbollsevent som redan startat i Spanien visas. Alla event på listan är sorterade efter liga och tidpunkt.

Observera att filtret inte visas på sportens startsida om inga liveevent pågår.