Snabbfunktion för byte av sportkategori

Förutom vägbeskrivning kan du på bwin mobilsajt byta sportkategori (genom att välja en annan sport) oavsett var du är på sajten.

Säg att du har navigerat dig fram till Fotboll, Italien, Serie A. Med två enkla rörelser kan du: a) dra ut navigeringsfältet i sportsektionen genom att trycka på  eller svepa (horisontell rörelse från vänster till höger) och b) trycka på ikonen för den sport du vill komma till.

När du har tryckt på vald sport skickas du vidare till sportsektionen och vägbeskrivningen börjar från den sportikon du valt.

Du kan dölja navigeringsfältet med sporter igen genom att trycka på eller svepa med fingret (från höger till vänster).