Hvor finder jeg mine bonusser og kampagner?

Du kan finde disse under "Min Konto / Mine kampagner" eller vælge et specifikt produkt.

Her kan du:

• Gå til listen over dine nuværende bonusser og gevinster.
  • Klik på "Mere info" på din gevinst for at læse betingelserne og vilkårene, samt se din fremgang.
  • Aktivér, sæt på pause eller slet dine gevinster.
  • Tjek tilgængelige og udløbne kampagner.
  • Klik på "Mere info" på aktive kampagner for at læse betingelserne og vilkårene, tilmelde dig, samt tjekke din fremgang.
  • Vælg "Tilbudshistorik" HER for at tjekke de seneste 6 måneders aktivitet på dine bonusser og gratis spil.

Husk at du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve via "Min Konto / Indstillinger / Kommunikationspræferencer" HER for at modtage opdateringer om vores seneste tilbud og kampagner. Hvad venter du på? Gå ikke glip af noget!