Cash Out betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for Cash Out

Vi kan tilbyde Cash Out for satte spil: Du vil blive tilbudt muligheden for at afgøre dit spil, inden spilresultatet er afgjort. Cash Out udregnes baseret på det aktuelle odds og kan ændre sig, afhængigt af hvornår du vælger at acceptere "Cash Out". Hvis Cash Out er tilgængeligt for at sat spil, vises symbolet i "Mit spil"-sektionen (live-spil) eller i Cash Out-sektionen (sportsspil - prematch) på spillesedlen.

• Cash Out er kun tilgængeligt for enkeltspil og kombispil. Cash Out er ikke tilgængeligt for systemspil.
  • Cash Out spil tæller ikke for indsatskrav i forbindelse med bonusser.
  • Hvis et spil fryses eller lukkes lige efter en spiller har accepteret Cash Out, men ikke har afsluttet processen, vil den pågældende Cash Out blive stoppet.
  • Hvis Cash Out værdien ændrer sig lige efter spillerens anmodning, men inden processen er afsluttet, vil den pågældende Cash Out blive stoppet, med mindre spilleren har valgt "Accepter alle udbetalingsværdier" i sine indstillinger.
  • Vi forbeholder os retten til at tilbagetrække eller stoppe Cash Out tilbud uden grund.
  • Vi garanterer ikke at Cash Out er tilgængeligt for en event eller spiltype når som helst, selv hvis det før er blevet tilbudt på samme event eller spiltype.
  • Vi kan ikke gøres ansvarlige i tilfælde hvor Cash Out ikke er tilgængeligt af tekniske eller andre årsager. Vi anbefaler at der ikke sættes spil med henblik på at der vil blive tilbud Cash Out på et senere tidspunkt for det pågældende spil.
  • Hvis Cash Out accepteres af os efter resultatet af det pågældnede spil er afgjort, forbeholder vi os retten til at ugyldiggøre Cash Out processen. Vi forbeholder os også retten til at ugyldiggøre en Cash Out, hvis der er tegn på at Cash Out funktionen er blevet misbrugt.
  • Cash Out funktion er ikke tilgængelig for spil sat som FreeBets.