Trustly - Direct bank e-Payments: Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er Trustly - Direct bank e-Payments?
  2. Hvilke banker tillader indbetalinger med Trustly - Direct bank e-Payments
  3. Hvordan indbetaler jeg på min Trustly - Direct bank e-Payments-konto?
  4. Er der nogle gebyrer forbundet med Trustly - Direct bank e-Payments?
  5. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?
  6. Kan jeg udbetale til Trustly - Direct bank e-Payments?
  7. Er det sikkert at bruge Trustly - Direct bank e-Payments?
  8. Understøttes Trustly - Direct bank e-Payments af alle Internet-browsere?
  9. Er der en grund til at jeg ikke kan indbetale med Trustly - Direct bank e-Payments? i min kontos valuta?
  10. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for TRUSTLY - DIRECT BANK E-PAYMENTS udbetalinger?
  11. Hvor meget kan jeg mindst og maksimalt udbetale med TRUSTLY - DIRECT BANK E-PAYMENTS?

1. Hvad er Trustly - Direct bank e-Payments?

Trustly - Direct bank e-Payments giver mulighed for at foretage online indbetalinger direkte fra din bankkonto Metoden er registreret hos Finansinspektionen, det svenske finanstilsyn, som sikrer at den højeste grad af sikkerhed og økonomiske standarder følges. Ud over at tillade hurtige og nemme ind- og udbetalinger, kræves der ingen registrering eller software installering. I stedet kan du overføre direkte fra din netbank facilitet. Denne bekvemmelighed og brugervenlighed, kombineret med pålidelighed og sikkerhed, gør Trustly - Direct bank e-Payments til en ideel betalingsløsning.

2. Hvilke banker vil tillade indbetalinger med Trustly - Direct bank e-Payments

Følgende banker understøtter Trustly - Direct bank e-Payments transaktioner:

• DANMARK
    •  Direkte indbetaling - Danske Bank, Djurskand
    • Næste dag indbetaling - Alm. Bank, Jyske Bank, Kreditbanken, Bank, Nordea, Nordfyns Bank, Nordjyske Bank, Østjydsk Bank, Ringkjøbing Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland
  •  SVERIGE
    • Direkte indbetaling - Swedbank, Sparbanken, Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank, FOREX, ICA Banken, Länsförsäkringar, Skandiabanken, Sparb. Syd
  • Spanien
    • Direkte indbetaling - Banco Sabadell, Banco Santander, Bankia, Bankinter, BBVA, ING DIRECT,
    • Næste dag indbetaling - Banco Pastor, Banco Popular, Caixabank
  • POLEN
    • Direkte indbetaling - Alior Bank, Bank Millennium, Bank Pekao, Getin Bank, ING BankOnLine
    • Næste dag indbetaling – iPKO, mBank
  •  FINLAND
    • Direkte indbetaling - Aktia, Alandsbaken, Danske bank, Nordea, OmaSp, OP, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki
  • ESTLAND
    • Direkte indbetaling - SEB Bank, Swedbank
  • ITALIEN
    • Øjeblikkelig indbetaling - Intesa Sanpaolo, Unicredit, Credem Banca, ING Direct
    • Næste dag indbetaling - Banca Popolare di MilaNo, CREVAL, Banca Popolare di Vicenza, Banca Mediolanum, BNL BNP Paribas, BPER, Banca delle Marche, Banco BPM, Banca Carige.

3. Hvordan indbetaler jeg på min Trustly - Direct bank e-Payments-konto?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se Trustly - Direct bank e-Payments logoet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  4. Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".
  5. Du vil nu blive sendt til Trustly - Direct bank e-Payments.
  6. Du vil blive bedt om at vælge din bank fra den viste menu.
  7. Du vil nu blive omdirigeret til din netbank gateway, hvor du skal logge ind og bekræfte betalingen ved at underskrive med en engangs banksikkerhedskode fra din token.
  8. Når du har fuldført din betaling vil du blive sendt tilbage til Kassen.
  9. En bekræftelses e-mail vil blive sendt til din registrerede e-mail-adresse med detaljer om transaktionen.

4. Er der nogle gebyrer forbundet med Trustly - Direct bank e-Payments?

Vi kræver ikke noget gebyr for transaktioner med Trustly - Direct bank e-Payments. Men Trustly - Direct bank e-Payments kan kræve et gebyr. Tjek deres hjemmeside for alle detaljer.

5. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?

Midlerne overføres til din konto inden for et par minutter, efter du har foretaget din betaling.

6. Kan jeg udbetale til Trustly - Direct bank e-Payments?

Ja, du kan få udbetalt via Trustly (øjeblikkelig udbetalingsmetode).

Følg nedenstående trin for at udbetale ved brug af Trustly-Direct Bank e-Payments.

1. Gå til hjemmesiden og klik på "Min konto"-linket.
  2. Klik på "Udbetal" i navigationsmenuen til venstre.
  3. Vælg den øjeblikkelige udbetalingsmetode Trustly.
  4. Indtast beløbet og klik på "Udbetal"
  5. Du vil blive sendt til Trustlys hjemmeside hvor du skal indtaste dine bankoplysninger for at fuldføre udbetalingen.
  6. Når du har afsluttet din betaling, vil du blive sendt til kassen hvor en meddelelse om succesfuld udbetaling vil blive vist.

7. Er det sikkert at bruge Trustly - Direct bank e-Payments?

Ja. Trustly - Direct bank e-Payments har bank niveau sikkerhed, med den samme kryptering som banker og bruger en række andre foranstaltninger for at sikre, at du er sikker, når du betaler med Trustly - Direct bank e-Payments.

8. Understøttes Trustly - Direct bank e-Payments af alle Internet-browsere?

Trustly - Direct bank e-Payments understøttes af de fleste Internet browsere, f.eks. Internet Explorer, Chrome og Firefox.

9. Er der en grund til at jeg ikke kan indbetale med Trustly - Direct bank e-Payments? i min kontos valuta?

Trustly - Direct bank e-Payments transaktioner foretages kun i DKK, EUR, PLN, SEK.

10. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for TRUSTLY - DIRECT BANK E-PAYMENTS udbetalinger?

Alle udbetalinger godkendes først af vores interne revisionshold, hvilket tager cirka op til 2 arbejdsdage. Når vi har behandlet din udbetaling vil midlerne være på din bankkonto inden for 1-2 hverdage.

11. Hvor meget kan jeg mindst og maksimalt udbetale med TRUSTLY - DIRECT BANK E-PAYMENTS?

Med TRUSTLY - DIRECT BANK E-PAYMENTS kan du mindst udbetale et beløb tilsvarende 10.000 USD og maksimalt et beløb tilsvarende 10.000 USD.