Om

eps (e-payment standard) er udviklet af de østrigske banker, det østrigske finansministerium (BMF) og CIO (Chief Information Office, informations- og kommunikationsteknologiorganisation) under den østrigske regering. eps giver købere mulighed for at lave online betalinger via deres netbank og kan benyttes døgnet rundt, uanset bankernes åbningstider.

Alt hvad du har brug for for at indbetale direkte til din konto er din personlige TAN-kode. Din bank kræver denne kode for at sikre den strengeste sikkerhed.