Cookies-besked

INFORMATION OM VORES BRUG AF COOKIES

Siden benytter cookies til at skelne dig fra andre brugere og dette hjælper os med at give dig en god browser og sideoplevelse. Yderligere information om funktion, klassifikation, brug og hensigt med cookies kan findes på tabellen nedenfor samt i vores center for cookie-præferencer. Supplerende oplysninger om os og hvordan vi håndterer personlig data kan findes i vores privatpolitiksbeskeder der er tilgængelig på vores hjemmeside.

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, som et websted gemmer på din computer eller mobilenhed, når du besøger webstedet. Denne lille tekstfil kan indeholde en unik identifikation, der adskiller din computer eller mobilenhed fra andre enheder. Vi anvender udtrykket cookies i denne cookiepolitik til at henvise til cookies på hjemmesiden og til lignende teknologier, der automatisk kan indsamle oplysninger, når du besøger vores websteder (f.eks. Pixelkoder og webbacon).

KILDE OG KATEGORIER AF COOKIES

Vores cookies er enten første part eller tredjepart. Om en cookie er "første" eller "tredje" part afhænger af webstedet eller domænenavnet der placerer den pågældende cookie. I forbindelse med denne cookies-besked e rFirst Party-cookies cookies indstillet af os, og alle de oplysninger, der indsamles fra sådanne cookies modtages af os, mens Third Party-cookies er indstillet af andre parter, vi handler med. Disse parter kan placere unikke cookies i din browser, når du besøger vores hjemmeside, for at indhente oplysninger om din brug af hjemmesiden og muligvis andre onlineaktiviteter over tid og på tværs af forskellige websteder og apps. Disse tredjeparter indsamler data direkte fra din webbrowser, og behandlingen af disse data er underlagt deres egne privatlivspolitikker.

First eller Third Party-cookies er klassificeret som enten "vedvarende" eller "session" Cookies afhængigt af deres varighed:

Vedvarende cookies

Disse cookies gemmes på din enhed i mellem browsersessioner og tillader, at dine præferencer eller handlinger på tværs af vores websites (eller i nogle tilfælde på tværs af andre websteder) bliver husket. Vedvarende Cookies kan bruges til mange forskellige formål, herunder at huske dine præferencer og valg, når du bruger vores hjemmeside eller til at målrette reklamer. Disse cookies udløber ikke, når en browsersessionen lukkes og forbliver på din enhed, indtil en udløbsdato, der er angivet af den pågældende cookies kilde, medmindre du deaktiverer dette.

Session cookies

Disse cookies er kun tildelt til din computer i løbet af dit besøg på vores hjemmeside. En sessionbaseret cookie hjælper dig med at bevæge dig hurtigere rundt på vores websted, og, hvis du er registreret som kunde, giver det os mulighed for at give dig oplysninger, der er mere relevante for dig. Denne cookie udløber automatisk når du lukker din browser.

BRUG AF COOKIES

Det er vigtigt at bemærke, at forskellige cookies har forskellige jobs, herunder er et opsummering af cookies anvendt på denne hjemmeside.

Cookies-kategorier

Essentielle /Ikke-essentielle

Hvad gør denne cookie?

Absolut Nødvendige Cookies

Essentielle Cookies

Dette er cookies der er nødvendige for at vores side kan fungere. Disse inkluderer f.eks cookies, der identificerer dig og lader dig logge ind på sikre sektioner på vores hjemmeside, lader dig bruge e-billing services eller hjælper med at imødekomme vores regulerings og juridiske forpligtelser. Vi behøver ikke dit samtykke for at indsætte disse cookies. Du kan dog stadig blokere disse cookies selv på din enhed / browser, men når du begrænser disse cookies, så kan dette betyde af vores side ikke yder, som du måske forventer, samt at visse funktioner ikke vil virke.

Targeting Cookies

Ikke-essentielle Cookies

Disse cookies logger dit besøg, siderne du har besøgt og de links som du har fulgt. Denne information anvendes af os og tredjeparter til at gøre vores side og de viste reklamer mere relevante for dig. Vi kan også dele denne informationer med tredjeparter til dette formål, men kun hvis du giver dit samtykke til at vi deler.

Ydeevne cookies

Ikke-essentielle Cookies

Disse lader os genkende og tælle antallet af besøgende og se hvordan de bevæger sig rundt på, samt benytter vores side. Dette hjælper os med at forbedre hvordan vores side fungerer, f.eks. ved at sørge for at brugere let kan finde hvad de søger efter. Vi benytter cookies, der samler besøgstatistik såsom hvor mange mennesker har besøgt vores side, hvordan de fandt vores side og hvilken teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os med at identificere når vores side ikke fungerer som den bør), hvor længe de har opholdt sig på siden, hvilken side de leder efter etc. Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside.

Funktionelle Cookies

Ikke-essentielle Cookies

Disse bruges til at genkende dig, når du vender tilbage til vores side. Dette lader os personliggøre vores indhold til dig, hilse på dig ved navn, samt huske dine præferencer (f.eks. dit valg af sprog og region).

Social Media Cookies

Ikke-essentielle Cookies

Disse cookies lader dig let "like" og dele vores indhold. Vi har deleknappe på vores side fra social media-sider såsom Facebook og Twitter. Disse cookies sættes af tredjeparts social media-sider, hvortil de hører, inklussive, men ikkke begrænset til: Facebook, Twitter eller YouTube.

Implikationerne vedr. privatlivspolitik kan varierer mellem social media-siderne og vil afhænge af privatindstillingerne, som du har valgt på disse sider. Vi henviser til de relevante social media-siders privatpolitik og cookies-politik for yderligere information.

ADMINISTRERING AF COOKIES

Vi forstår hvor vigtigt, det er, at vi som virksomhed er gennemsigtige, samt at vi giver dig kontrol over dine personlige oplysninger. Derfor kan du til enhver tid ændre dine cookie-indstillinger eller fjerne cookies fra vores side på din enhed ved at opdatere dine cookie-præferencer på dashboardet til formålet.

De fleste internet-browsere er sat op til automatisk at acceptere cookies. Du kan ændre indstillingerne for at blokere cookies eller for at blive advaret, når cookies sendes til din enhed. Hvis du bruger forskellige enheder til at se og få adgang til vores hjemmeside (f.eks. din computer, smartphone, tablet osv.), Skal du sikre dig, at hver browser på hver enhed er tilpasset dine Cookie-præferencer.

Yderligere information om cookies, inkl. hvordan du blokerer dem eller sletter dem, kan findes på http://www.aboutcookies.org/.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kommentarer eller anmodninger vedr. vores cookiespolitik eller hvordan vi benytter cookies på vores side, så kan du kontakte os via e-mail på dataprotection@gvcgroup.com.

ÆNDRINGER I DENNE COOKIE-BESKED

Eventuelle ændringer i denne cookies-besked fremover vil blive offentliggjort på denne side, og vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at kommunikere eventuelle ændringer i denne cookiepolitik til dig. Tjek venligst ofte for at se eventuelle opdateringer eller ændringer i denne cookies-besked. Vi vil også gøre opmærksom på sådanne ændringer ved at opdatere vores cookiebanner/pop-up.

Denne politik blev senest gennemgået og opdateret: 03/03/2021