Obavijest o privatnosti za korisnike - bwin.com

Tko smo mi

LC International Limited, ElectraWorks Europe Limited i ElectraWorks Limited članovi su tvrtki grupe Entain, a u ovoj je obavijesti objašnjeno za što će se upotrebljavati Vaši osobni podaci.

Teritorij

Naziv voditelja obrade podataka

Detalji

Ujedinjena Kraljevina ("UK”)

LC International Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar, GX11 1AA

Teritoriji EU-a, uključujući Austriju, Mađarsku, Luksemburg, Finsku, Sloveniju, Maltu, Litvu, Island, Latviju, Hrvatsku i Estoniju.

ElectraWorks Europe Limited

Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Malta, VLT 1464

Ostatak svijeta

ElectraWorks Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar, GX11 1AA


Kada upotrebljavamo pojam “mi” ili “na”, to uključuje subjekt i brendove (https://entaingroup.com/about/business-overview/our-brands/) i druge tvrtke unutar Entain Group grupe.

Obvezujemo se zaštititi Vaše osobne podatke kada se koristite našim uslugama putem našeg web-mjesta i mobilne aplikacije i vrlo ozbiljno shvaćamo sigurnost Vaših podataka. Provodimo stroge sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke, što uključuje robusne sigurnosne postupke koji se redovito testiraju i pregledavaju. Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi s načinom na koji obrađujemo ili štitimo Vaše osobne podatke ili nam se želite obratiti u vezi s bilo kojim aspektom ove politike, obratite nam se korištenjem podataka za kontakt na dnu ove obavijesti.

Ovu obavijest o privatnosti treba čitati zajedno s obavijesti o kolačićima, bilo kojim obavijestima ili uvjetima koji se nalaze u trgovinama i uvjetima korištenja / odredbama i uvjetima našeg web-mjesta.

Podaci koje prikupljamo o Vama

Osobne podatke o Vama prikupit ćemo iz sljedećih izvora:

  • kada se registrirate za račun kod nas
  • kada posjetite naše web-mjesto ili naše stranice na društvenim mrežama
  • kroz ankete koje popunjavate
  • kada komunicirate s nama (e-mailom, poštom, telefonom, u trgovini ili putem chata ili društvenih mreža)
  • analizom Vaše interakcije s nama
  • od ostalih tvrtki iz grupe iz internih razloga, prvenstveno u poslovne i operativne svrhe
  • iz javnih izvora informacija kao što su javni zapisi ili objave na društvenim mrežama
  • iz kolačića i uređaja za praćenje na Vašim uređajima na kojima ste dopustili njihovu upotrebu
  • iz baza podataka trećih strana kako bismo zadovolji naše pravne i regulatorne obveze
  • od online trgovaca i pružatelja usluga poput financijskih usluga i zajedničkih usluga likvidacije te s popisa korisnika dobivenih od vanjskih dobavljača.

Za što se koristimo osobnim podacima

 

Za što se koristimo osobnim podacima

Tipični osobni podaci

Dodatne informacije

Pravna osnova

Pružanje proizvoda ili usluga

  • Vaše ime, kućna adresa ili e-mail adresa, telefonski broj ili online identitet ili drugi podaci za kontakt koje nam pružite.
  • Vaš datum rođenja, spol
  • Podaci za prijavu
  • Podaci o transakcijama u igri i načini plaćanja

Kako bismo ispunili naše obveze koje proizlaze iz bilo kojeg sporazuma sklopljenog između Vas i nas i pružili Vam informacije, proizvode i usluge koje tražite od nas, uključujući informacije o izmjenama našeg web-mjesta, usluga ili naših uvjeta, odredbi i politika.

  • Izvršenje ugovora
  • Pravne obveze

 

Pitanja službe Servis i podrška

  • Ime, online identitet, ID igrača
  • Informacije za kontakt
  • Bilješke o računu i komunikacija, snimke poziva  
  • Podaci o transakcijama u igri i načini plaćanja
  • IP adresa, MAC adresa, vrsta uređaja, aplikacije, lokacija

Kako bismo Vam pružili usluge, odgovorili na pitanja ili reagirali na Vaše prigovore ili nedoumice.

  • Izvršenje ugovora
  • Legitimni interesi za zadovoljstvo igrača, zaštita našeg poslovanja i naših korisnika u odnosu na odgovorno igranje

Ispunjavanje naših zakonskih i regulatornih obveza

  • Ime, online identitet, ID igrača, podaci za kontakt
  • Odigrane igre, oklade, dobici i gubici, uplate i isplate, načini plaćanja
  • Online slike igre i snimke zaslona
  • IP adresa, MAC adresa, vrsta uređaja, aplikacije, lokacija

 

Za ispunjavanje naših zakonskih i regulatornih obveza i dužnosti koje uključuju (ali nisu ograničene na) zakon o igrama na sreću i obveze odgovornog igranja, zakone za zaštitu od pranja novca, prevara & i protuterorizma. To može uključivati elektroničke metode za identifikaciju, poput upotrebe kolačića i slika u online igri

  • Zakonska obveza
  • Zaštita vitalnih interesa ispitanika i drugih
  • Izvršenje zadatka provedenog u javnom interesu
  • Legitimni interesi u zaštiti našeg poslovanja, osoblja i korisnika

Provjere identiteta, dobi i odgovorno igranje

  • Ime, online identitet, ID igrača, podaci za kontakt, datum rođenja i spol
  • Podaci za prijavu, posjećena web-mjesta i web-stranice
  • Podaci o transakcijama u igri i načini plaćanja
  • IP adresa, MAC adresa, vrsta uređaja, aplikacije, lokacija
  • Povijest komunikacije i bilješke o računima, snimke poziva
  • Informacije o dobrobiti korisnika
  • Provjere prihvatljive potrošnje koje mogu uključivati dobivanje podataka iz drugih izvora, poput podataka iz javne domene ili kreditne povijesti
  • Slike i selfiji

Za ispunjavanje obveza odgovornog igranja (kao što je bilježenje osoba koje su odabrale samo-isključenje i ako smatramo da korisnik ima problema s igranjem).  
Za provjeru ili potvrdu Vašeg identiteta, dobi i zaštitu Vaših podataka
To može uključivati elektroničke metode identifikacije, na primjer upotrebom kolačića

  • Privola
  • Izvršenje ugovora
  • Zakonska obveza
  • Zaštita vitalnih interesa ispitanika i drugih
  • Izvršenje zadatka provedenog u javnom interesu

 

Provedba anketa, natjecanja i promocija

  • Ime ili online identitet
  • Podaci za kontakt, kućna adresa, e-mail adresa ili telefonski broj
  • Željeni način stupanja u kontakt
  • Odgovori na ankete, klikovi na marketinške, željene proizvode, povratne informacije koje šaljete

Kako bismo Vas pozvali da sudjelujete u natjecanjima, da nam pošaljete povratne informacije o svojim iskustvima, za pokretanje promocija ili kako bismo Vas informirali o proizvodima ili uslugama koje bi Vas mogle zanimati.
Za mjerenje ili razumijevanje učinkovitosti oglašavanja usmjerenih Vama i drugima i kako bismo Vas pružili relevantno oglašavanje.  
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti od izravnih marketinških komunikacija.  

  • Privola
  • Legitimni interesi za razumijevanje stavova naših korisnika i poticanje veće interakcije s našim korisnicima

Stil života i demografija, Uvid i profiliranje

  • Željeni način stupanja u kontakt
  • Odgovori na ankete, klikovi na marketinške, željene proizvode, povratne informacije koje šaljete
  • Interesi i navike

Za izradu Vašeg profila, Vaših želja i navika kako bismo bolje razumjeli Vaše interese i način na koji igrate.  

  • Zakonska obveza
  • Izvršenje zadatka provedenog u javnom interesu
  • Legitimni interesi

Poboljšanje naših usluga i osiguranje da su naši sustavi sigurni i ažurni

  • ID igrača
  • Podaci za prijavu, posjećena web-mjesta i web-stranice
  • Odigrane igre,
  • IP adresa, MAC adresa, vrsta uređaja, aplikacije, lokacija
  • Način na koji upotrebljavate mobilne aplikacije i web-mjesta

 

Kako bismo osigurali da je sadržaj web-mjesta predstavljen na najučinkovitiji način za Vas i Vaše računalo, radi održavanja i poboljšanja naših proizvoda i usluga, optimizacije poslovnih procesa, osiguravanja integriteta naših sustava i upravljanja našim informacijskim tehnologijama, osiguranja kvalitete, podržavanja učinkovitog upravljanja našim osobljem, analize učinkovitosti web-mjesta ili promocija i pružanja sadržaja koji je za Vas relevantan

Legitimni interesi kako bismo osigurali da je naša interakcija s korisnicima primjerena, djelotvorna i učinkovita

Sprječavanje i otkrivanje kriminala,
Sprječavanje gubitka
Zaštita osoblja i korisnika

  • Ime, online identitet, ID igrača, podaci za kontakt
  • Podaci za prijavu, posjećena web-mjesta i web-stranice
  • Odigrane igre, oklade, dobici i gubici, uplate i isplate, načini plaćanja  
  • Online slike igre i snimke zaslona
  • IP adresa, MAC adresa, vrsta uređaja, aplikacije, lokacija
  • Ocjene rizika, klasifikacija profila
  • Povijest komunikacije i bilješke o računu

Popis aktivnih softverskih aplikacija i aktivnih procesa tijekom korištenja našim web-mjestom, uključujući pristup datotekama i programskim mapama povezanim s web-mjestom Za sprječavanje ili otkrivanje kriminala, prijevara, krađe ili gubitka našeg poslovanja i naših korisnika te sprječavanje upotrebe nepoštenih postupaka na našim web-mjestima ili potencijalno kršenje naših općih uvjeta poslovanja i važećeg zakona.
Kako bismo zaštitili svoje osoblje i druge pojedince od štete ili gubitka.
To može uključivati praćenje online aktivnosti, elektroničke metode za Vašu identifikaciju, poput upotrebe kolačića, Vaših mrežnih transakcija i plaćanja.

  • Izvršenje zadatka provedenog u javnom interesu
  • Legitimni interesi za zaštitu naših korisnika, poduzeća i radnika.

Poslovna prodaja, stjecanje i prava  

  • Ime, online identitet, ID igrača, podaci za kontakt
  • Podaci za prijavu, posjećena web-mjesta i web-stranice
  • Odigrane igre, oklade, dobici i gubici, uplate i isplate, načini plaćanja  
  • IP adresa, MAC adresa, vrsta uređaja, aplikacije, lokacija
  • Ocjene rizika, klasifikacija profila
  • Povijest komunikacije i bilješke o računu

Radi ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva ili stjecanja ili prodaje poduzeća

Legitimni interesi za zaštitu i obranu našeg poslovanja

S kim dijelimo Vaše osobne podatke

Možda ćemo morati podijeliti Vaš osobne podatke s drugim organizacijama kako bismo ispunili svoje zakonske obveze ili kada nam je potrebna podrška u zadovoljavaju Vaših potreba ili naših ugovornih obveza. Također, podatke možemo dijeliti s drugim organizacijama ako smatramo da su to u javnom interesu ili u legitimnom interesu nas samih ili tih drugih strana. Te druge stane su obično:

  • poslovni partneri, dobavljači i podugovaratelji za izvršenje bilo kojeg ugovora koji sklopimo s njima ili vama;
  • naša povezana društva i odabrane treće strane, gdje ste izričito onemogućili primanje marketinških materijala od nas / trećih strana, zabranjen Vam je pristup ili ste aktivirali samo-isključenje, u kojem slučaju možemo dijeliti popise zabrane s našim povezanim društvima i odabranim trećim stranama, kako bismo osigurali da ne primajte neželjeni marketing;
  • članovi grupe Entain te dobavljači i pružatelji usluga trećih strana u bilo koju svrhu navedenu u gornjoj tablici; dobavljači i pružatelji usluga trećih strana u mjeri u kojoj pomažu grupi Entain u njezinim zakonskim/regulatornim obvezama, npr. pružatelji usluga u vezi sa zaštitom od pranja novca i prijevara, provedbi verifikacije itd.;
  • odabrane treće strane kako bi s Vama mogle stupiti u kontakt s pojedinostima usluga koje pružaju, u slučajevima kada ste izričito prihvatili/pristali na otkrivanje Vaših osobnih podataka u te svrhe;
  • pružatelji usluga analitike i tražilica koji nam pomažu u poboljšanju i optimizaciji našeg web-mjesta i ostale odabrane treće strane;
  • druge organizacije trećih strana koje traže, potiču ili uspoređuju povratne informacije i bilo kakve online preglede Vašeg iskustva s nama radio poboljšanja i optimizacije naših usluga;  
  • banke, tvrtke koje izdaju kreditne kartice, sportska upravljačka tijela i relevantne agencije koje podatke mogu dijeliti s trećim stranama u svrhu istrage i zaštite protiv igranja maloljetnika, prijevara, kriminalnih ili sumnjivih aktivnosti ili sigurnijih igara na sreću (ili drugih aktivnosti vezanih uz zakon, propis ili smjernice za istraživanje i zaštitu) ili ako imamo razloga vjerovati da ste poduzeli takvu aktivnost i
  • naši regulatori, agencije za provedbu zakona ili agencije za sprečavanje prijevara, kao i naši pravni savjetnici, sudovi, nadležne neovisne službe za presuđivanje, sportska upravljačka tijela i sva druga ovlaštena tijela, uključujući poker organizacije za potrebe istrage bilo koje stvarne ili sumnjive kriminalne aktivnosti, održavajući standarde ponašanja u sportu, pokeru, igrama ili drugim regulatornim ili pravnim pitanjima.

Vaše osobne podatke s drugim članovima grupe Entain možemo podijeliti u marketinške svrhe. Nećemo ih dijeliti s drugim organizacijama trećih strana, osim ako se za te svrhe niste izričito odlučili ili pristali na otkrivanje svojih osobnih podataka.

Vaše osobne podatke možemo otkriti i trećim stranama u sljedećim okolnostima:

  • u slučaju da razmišljamo o prodaji ili kupnji bilo kojeg posla ili imovine, u tom ćemo slučaju otkriti Vaše osobne podatke svim potencijalnim prodavačima ili kupcima takvog posla ili imovine;
  • u slučaju bilo kakve situacije zbog nesolventnosti (npr. administracija ili likvidacija) Entain Group plc ili voditelja obrade podataka ili bilo kojeg od subjekata u grupi;
  • ako nas ili u osnovi svu našu imovinu kupi treća strana, u tom će slučaju osobni podaci koje posjedujemo o našim korisnicima biti dio prenesene imovine;
  • za provedbu ili primjenu uvjeta korištenja našeg web-mjesta;
  • za zaštitu prava, vlasništva ili sigurnost nas, našeg osoblja, naših korisnika ili drugih.   To uključuje razmjenu podataka s drugim tvrtkama i organizacijama (uključujući, bez ograničenja, ostale operatore igara na sreću i lokalnu policiju ili druge lokalne agencije za provedbu zakona) u svrhu sigurnosti osoblja i korisnika, prevencije kriminala, zaštite od prijevara i smanjenja kreditnog rizika;
  • ako smo dužni otkriti ili podijeliti Vaše osobne podatke kako bismo udovoljili bilo kojim zakonskim obvezama ili regulatornim zahtjevima ili na neki drugi način radi sprječavanja ili otkrivanja prijevare ili kriminala;
  • Ako se nalazite u Ujedinjenoj Kraljevini, kada provjerimo Vaš identitet kad prvi put postanete korisnik ili provjerimo Vaše financijsko stanje kako zahtijevaju naši Uvjeti licence, podatke dijelimo s Kreditnom referentnom agencijom i “neće ostaviti” traga na Vašoj kreditnoj sposobnosti (vidljivo je samo Vama). Dodatne informacije o načinu na koji ova agencija čuva i koristi se Vašim podacima možete pronaći ovdje: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice; i
  • Ako ste odabrali samo-isključenje, te podatke možemo podijeliti s našim regulatorima ili drugim tvrtkama u našem području djelovanja gdje smatramo da je važno radi potpore Vašeg izuzeća.

Ispunjavanje naših obveza odgovornog igranja

  • Odgovorno igranje u Entainu shvaćamo vrlo ozbiljno. Vaše podatke možemo podijeliti s brendovima u grupi Entain i, ako je potrebno, s drugim organizacijama kako bismo ispunili svoje obveze odgovornog igranja.
  • Obvezani smo što prije identificirati one kojima je nanesena šteta zbog igranja na sreću i pomoći im da prestanu s igrama na sreću postavljanjem određenih ograničenja na račune; to može uključivati limite uplate, limite proizvoda, ograničavanje mogućnosti računa da sudjeluje u igrama na određenim proizvodima / u određeno vrijeme / razdoblje. Kako bismo ispunili ove obveze, analiziramo transakcije korisnika i procjenjujemo ponašanje ili financijsko stanje na našim proizvodima i brendovima na temelju čega možemo donositi odluke u Vašim računima.  Pogledajte odjeljak o prihvatljivoj potrošnji na našem web-mjestu za više informacija.
  • Također, neprestano tražimo inovativne načine kako bismo otkrili igrače kojima prijete poteškoće i identificirali ih digitalno. To znači da se možemo koristiti sustavima koji identificiraju korisnike (kao što su kolačići na uređajima igrača ili slike koje ste Vi poslali), a interno smo razvili sustave za razumijevanje Vaše igre kako bismo Vam bolje prenijeli rizike u vezi s Vašom aktivnošću. Također možemo dijeliti ili primati podatke o igračima od drugih igrača koje pomažu u procjeni rizika ili procjeni prihvatljive potrošnje gledajući kako možete komunicirati s drugim operaterima igara na sreću ili izravno pomoći pojedincima.

U svim tim slučajevima budite sigurni da svoje obveze shvaćamo vrlo ozbiljno, pomažući korisnicima da odgovorno igraju i štiteći Vaše osobne podatke. Uvijek ćemo osigurati  najprikladnije  mjere i kontrole za zaštitu Vaših podataka.   

Koliko dugo zadržavamo Vaše osobne podatke

Vrste podataka

Tipično vrijeme zadržavanja

Informacije

Snimke poziva korisnika

3 godine

Duže zadržavanje može se primijeniti od slučaja do slučaja

Korisnički podaci

Sedmogodišnje razdoblje zadržavanja koje počinje teći od datuma zatvaranja Vašeg računa

Osobne podatke koji se odnose na Vaš račun nastavit ćemo zadržavati samo u mjeri dopuštenoj zakonom o zaštiti podataka (i) ako imamo zakonsku obvezu zadržavanja Vaših podataka u skladu sa zakonom o igrama na sreću ili oporezivanju i (ii) radi izvršavanja ili zaštite naših zakonskih prava
Ako se registrirate u okviru sheme samo-isključenja, iako samo-isključenje može trajati kraće, zapis o tome zadržat će se duže kao dio Vašeg korisničkog profila.

Gore navedena vremena zadržavanja mogu se produžiti, na primjer, kada je to potrebno radi ispunjavanja određene regulatorne obveze, istrage kaznenog djela, obrade zahtjeva ili rješavanja žalbe

Lokacije na koje možemo prenijeti Vaše osobne podatke

Povremeno se pružatelji usluga, članovi grupe Entain i organizacije s kojima surađujemo mogu nalaziti izvan Ujedinjenog Kraljevstva ili Europskog gospodarskog prostora u zemljama koje nemaju iste standarde zaštite osobnih podataka kao UK ili zemlje EGP-a. Uvijek ćemo, međutim, uložiti sve razumne napore kako bismo osigurali uspostavu dovoljne zaštite za zaštitu Vaših osobnih podataka. Također ćemo osigurati da naši pružatelji usluga sklope s nama usklađene ugovore o obradi kako bismo osigurali da se Vaši osobni podaci obrađuju u skladu s važećim zakonodavstvom o zaštiti podataka. Dodatne informacije o mehanizmima koje ćemo primijeniti možete pronaći ovdje, ali obratite nam se na dolje navedenu e-mail adresu ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja u vezi s međunarodnim prijenosima: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_en.

Sigurnost

Usklađenost sa sigurnosnim propisima, normama, smjernicama i zakonima o zaštiti privatnosti shvaćamo vrlo ozbiljno i potičemo sigurnosne mjere za zadržavanje povjerljivosti, integriteta i dostupnosti osobnih podataka. Provodimo razumne organizacijske, tehničke i administrativne mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa ili neovlaštenih izmjena, otkrivanja ili uništenja podataka koje čuvamo.

Kao tvrtka raspolažemo podatkovnim centrima zaštićenima vatrozidom, certificiranim šifriranim web-mjestima i imamo certifikat ISO27001:2013. Također, poduzimamo korake kako bismo osigurali da naše tvrtke kćeri, agenti, povezana društva i dobavljači također upotrebljavaju odgovarajuću razinu sigurnosti.

Ako smo Vam dali (ili ste sami odabrali) lozinku koja Vam omogućuje pristup određenim dijelovima našeg web-mjesta, odgovorni ste za čuvanje te lozinke u tajnosti. Ne dijelite lozinku s drugim osobama.

Nažalost, prijenos podataka putem interneta nije u potpunosti siguran. Iako ćemo učiniti sve kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost Vaših podataka prenesenih na naše web-mjesto; svaki prijenos provodite na vlastiti rizik. Nakon što primimo Vaše podatke, koristit ćemo se strogim postupcima i sigurnosnim značajkama kako bismo spriječili neovlaštene pokušaje pristupa.

Kolačići

Kolačićima se koristimo u razne svrhe, uključujući poboljšanje Vašeg iskustva na našem web-mjestu. Za više informacija o našoj upotrebi kolačića pročitajte Obavijest o kolačićima.

Marketinške komunikacije i Vaši izbori

Kada prvi put prikupimo Vaše osobne podatke, zamolit ćemo Vas da nam kažete kako biste željeli da se Vam se u budućnosti obraćamo s informacijama o našim ostalim proizvodima i uslugama. Obično će to biti putem potvrdnih okvira na obrascima ili web-mjestu, a možete se odjaviti u bilo kojem trenutku.

Što je "odjava"?

Pojam odjava odnosi se na nekoliko metoda pomoću kojih pojedinci mogu izbjeći primanje neželjenih informacija o proizvodu ili usluzi. Ta se sposobnost obično povezuje s kampanjama izravnog marketinga poput telemarketinga, marketinga putem e-maila ili izravne pošte.

*Uzmite u obzir da "odjava" neće spriječiti bilo kakvu važnu korespondenciju s korisnicima npr. u vezi s klađenjem ili računom.

Kako se mogu odjaviti od primanja marketinških informacija?

Ako ne želite primati ponude, promocije, informacije o događajima i prilagođenu komunikaciju na temelju aktivnosti na Vašem računu, možete zatražiti da Vam se ne obraćamo:

  • korištenjem opcije “odjava” koja je dostupna u bilo kojoj marketinškoj komunikaciji koju primite
  • promjenom željenih postavki na računu
  • stupanjem u kontakt s našom službom Servis i podrška.

Koje podatke tražite od mene?

Potrebno nam je što više od sljedećeg, kako bismo bili sigurni da više nećete primati neželjene korespondenciju:

  • Vaše ime i prezime
  • Vaš broj računa
  • Na koji način smo kontaktirali s Vama, tj. e-mail, SMS ili pošta
  • Broj mobitela ili e-mail adresa / poštanska adresa gdje smo kontaktirali s Vama
  • Broj mobitela ili e-mail adresa s koje je poruka stigla
  • Datum i vrijeme kada smo Vam se obratili
  • Kopija poruke koju ste primili (npr. snimka zaslona ili proslijeđeni e-mail poslan našoj službi Servis i podrška)

Vaša prava

Opis prava

Pravo 1
Pravo pristupa

Imate pravo na dobivanje jasnih, transparentnih i lako razumljivih informacija o načinu na koji upotrebljavamo Vaše podatke i o Vašim pravima.

Pravo 2
Pravo na informaciju

Pravo na pristup osobnim podacima koje imamo o Vama.

Pravo 3
Pravo na ispravak

Pravo zahtijevati od nas da ispravimo sve netočne osobne podatke koje imamo o Vama.

Pravo 4
Pravo na brisanje

Pravo zahtijevati od nas brisanje osobnih podataka koje imamo o Vama.  Ovo će se pravo primjenjivati samo ako (na primjer): osobne podatke više ne trebamo upotrebljavati u svrhe u koje su prikupljeni ili ako povučete svoju privolu ako Vaše osobne podatke upotrebljavamo na temelju Vaše privole ili ako prigovarate načinu na koji obrađujemo Vaše podatke (u skladu s Pravom 6 u nastavku). Ovo pravo nije apsolutno i neće se primjenjivati ako postoje legitimni i opravdani razlozi.

Pravo 5
Pravo uložiti prigovor na obradu

U određenim okolnostima pravo na ograničenje obrade osobnih podataka koje imamo o Vama.  Ovo će se pravo primjenjivati samo ako (na primjer): osporavate točnost osobnih podataka koje imamo ili ako imate pravo zahtijevati da izbrišemo osobne podatke, ali biste radije ograničili našu obradu ili gdje više ne trebamo upotrebljavati osobne podatke za svrhu za koju smo ih prikupili, ali ih Vi trebate za rješavanje pravnih zahtjeva. 

Pravo 6
Pravo na prenosivost podataka

U određenim okolnostima pravo na primitak osobnih podataka koje ste nam dostavili u strukturiranom, uobičajenom i strojno čitljivom formatu.  Također, imate pravo zahtijevati da na Vaš zahtjev prenesemo ove osobne podatke drugoj organizaciji.

Pravo 7
Pravo uložiti prigovor na obradu

Pravo na ulaganje prigovora na našu obradu osobnih podataka koje imamo o Vama kad je obrada takvih podataka potrebna u svrhe naših legitimnih interesa, osim ako ne možemo dokazati legitimne razloge za nastavak obrade osobnih podataka koji bi imali prioritet nad Vašim pravima ili za uspostavu, izvršavanje ili obranu pravnih zahtjeva.

Pravo 8
Pravo da ne podliježete automatiziranim odlukama, uključujući profiliranje

Pravo da ne podliježete odluci koja se temelji isključivo na automatiziranom postupku, uključujući profiliranje, a koji proizvodi pravne učinke koji se tiču Vas ili značajno utječe na Vas.

Pravo 9
Pravo na povlačenje privole

Pravo na povlačenje Vaše privole, pri čemu se na nju oslanjamo za upotrebu Vaših osobnih podataka (na primjer, za pružanje marketinških informacija o našim uslugama ili proizvodima). 

Pravo 10
Pravo ulaganja prigovora

Imate pravo ulaganja prigovora nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

  • Ujedinjena Kraljevina - Ured povjerenika za informiranje (https://ico.org.uk/)
  • Teritoriji EU-a - uključujući Austriju, Mađarsku, Luksemburg, Finsku, Sloveniju, Maltu, Litvu, Island, Latviju, Hrvatsku i Estoniju - Povjerenik za zaštitu informacija i podataka (https://idpc.org.mt/) ili Vaše nacionalno tijelo za zaštitu podataka
  • Ostatak svijeta - Gibraltarsko regulatorno tijelo (https://www.gra.gi/)

Obratite nam se ili našem službeniku za zaštitu podataka

Ako imate pitanja o ovoj obavijesti ili želite dodatne informacije o svojim pravima, obratite nam se na jedan od sljedećih načina:

dataprotection@entaingroup.com.

Našem se službeniku za zaštitu podataka također možete obratiti na gornju adresu ili e-mailom na adresu dataprotectionofficer@entaingroup.com

Pitanja, komentari i zahtjevi u vezi s ovom politikom o zaštiti privatnosti su dobrodošli

Izmjene ove politike o zaštiti privatnosti

Sve buduće izmjene ove politike o zaštiti privatnosti bit će objavljene na ovoj stranici i po potrebi ćemo Vas o njima obavijestiti e-mailom. Često provjeravajte postoje li ažuriranja ili izmjene politike o zaštiti privatnosti.

Ova je politika zadnju puta pregledana i ažurirana: u svibnju 2021.