Vanliga frågor om Trustly – e-betalning via direktbank.

1. Vad är Trustly - direkta e-bankbetalningar?
  2. Hos vilka banker kan jag göra inbetalningar via Trustly - direkta e-bankbetalningar?
  3. Hur sätter jag in pengar till mitt Trustly - direktbank e-betalningar konto?
  4. Kostar det något att göra inbetalningar via Trustly - direktbank e-betalningar?
  5. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?
  6. Kan jag få pengar utbetalade via Trustly - direktbank e-betalningar?
  7. Är det säkert att använda Trustly - direkta e-bankbetalningar?
  8. Fungerar Trustly - direkta e-bankbetalningar i alla webbläsare?
  9. Vad är anledningen till att jag inte kan göra inbetalningar med Trustly - direkta e-bankbetalningar i min kontovaluta?
  10. Kan jag ta ut mer än min ursprungliga inbetalning via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?
  11. Hur länge dröjer det att överföra pengar via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?
  12. Vilket är det högsta och lägsta beloppet jag kan ta ut via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?

1. Vad är Trustly - direkta e-bankbetalningar betalningar?

Du kan använda Trustly - direkta e-bankbetalningar för inbetalningar online direkt från ditt bankkonto. Metoden är registrerad hos Finansinspektionen som garanterar den högsta nivån av säkerhet och att finansiella krav följs. Förutom att man kan göra snabba och enkla insättningar och uttag, behöver man inte heller registrera sig eller installera någon programvara. Istället genomför du transaktioner direkt från din nätbank. Bekvämlighet och användarvänlighet kombinerat med pålitlighet och säkerhet gör Trustly - direkta e-bankbetalningar direktbetalning till en idealisk betalningslösning.

2. Hos vilka banker kan jag göra inbetalningar via Trustly - direkta e-bankbetalningar?

Du kan göra inbetalningar via Trustly - direkta e-bankbetalningar hos följande banker:

• DANMARK
    •  Direkt inbetalning - Danske Bank
    • Nästa dag inbetalning - Alm. Bank, Jyske Bank, Kreditbanken, Bank, Nordea, Nordfyns Bank, Nordjyske Bank, Østjydsk Bank, Ringkjøbing Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland
  •  SVERIGE
    • Direkt inbetalning - Swedbank, Sparbanken, Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank, FOREX, ICA Banken, Länsförsäkringar, Skandiabanken, Sparb. Syd
  • Spanien
    • Instant Deposit - Banco Sabadell, Banco Santander, Bankia, Bankinter, BBVA, ING DIRECT,
    • Nästa dag inbetalning - Banco Pastor, Banco Popular, Caixabank
  • POLEN
    • Direkt inbetalning - Alior Bank, Bank Millennium, Bank Pekao, Getin Bank, ING BankOnLine
    • Nästa dag inbetalning - iPKO, mBank
  •  FINLAND
    • Direkt inbetalning – Aktia, Alandsbaken, Danske bank, Nordea, OmaSp, OP, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki
  • ESTLAND
    • Direkt inbetalning - SEB Bank, Swedbank
  • ITALIEN
    • Direktinbetalning - Intesa Sanpaolo, Unicredit, Credem Banca, ING Direct
    • Inbetalning nästa dag - Banca Popolare di MilaNo, CREVAL, Banca Popolare di Vicenza, Banca Mediolanum, BNL BNP Paribas, BPER, Banca delle Marche, Banco BPM, Banca Carige.

3. Hur sätter jag in pengar till mitt Trustly - direktbank e-betalningar konto?

Följ dessa enkla steg:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till fliken "Kassa" och välj "Insättning".
  3. Trustly - direktbank e-betalningar logotypen visas. Klicka på ikonen för att välja detta inbetalningsalternativ.
  4. Ange eller välj ditt inbetalningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig) och klicka på "Inbetalning" (Deposit).
  5. Du förflyttas nu till Trustly - direktbank e-betalningar sida för direktbetalningar.
  6. Du måste välja din bank från den bifogade menyn.
  7. Du kommer nu att tas till din nätbank-gateway, där du måste logga in och bekräfta betalningen genom att underteckna med en engångsbanksäkerhetskod från din token.
  8. När du har avslutat din betalning kommer du att tas tillbaka till kassan.
  9. Ett e-postmeddelande med bekräftelse skickas till din registrerade e-postadress som bekräftar transaktionsuppgifterna.

4. Kostar det något att göra inbetalningar via Trustly - direktbank e-betalningar?

Vi tar inte ut några avgifter för transaktioner via Trustly - direktbank e-betalningar. Trustly - direktbank e-betalningar kan dock ta ut en avgift. Gå in på deras webbplats för mer information.

5. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?

Pengarna kommer att överföras till ditt konto inom ett par minuter när du har lyckats genomföra din betalning.

6. Kan jag få pengar utbetalade via Trustly - direktbank e-betalningar?

Ja, du kan ta ut pengar via Trustly direkta e-bankbetalningar.

Vänligen följ stegen som beskrivs nedan för att ta ut pengar via Trustly direkta e-bankbetalningar.

1. Gå till webbsidan och klicka på länken "Mitt konto".
  2. Klicka på länken "Uttag" i vänstra navigationen.
  3. Välj Trustly direkt överföring som uttagsoption.
  4. Ange beloppet och klicka på "Uttag".
  5. Du kommer sedan till Trustly-webbsidan där du väljer och anger din bankinformation för att genomföra uttaget.
  6. När du har gjort din betalning, kommer du till kassan och du ser meddelandet, som bekräftar uttaget.

7. Är det säkert att använda Trustly - direkta e-bankbetalningar?

Ja. Trustly - direkta e-bankbetalningar använder samma säkerhetsnivå och samma kryptering som vanliga banker. De vidtar också en rad andra åtgärder för att du ska känna dig trygg när du använder tjänsten för direktbetalningar på internet.

8. Fungerar Trustly - direkta e-bankbetalningar i alla webbläsare?

Trustly - direkta e-bankbetalningar kan användas i de vanligast förekommande webbläsarna, t.ex. Internet Explorer, Chrome och Firefox.

9. Vad är anledningen till att jag inte kan göra inbetalningar med Trustly - direkta e-bankbetalningar i min kontovaluta?

Trustly - direkta e-bankbetalningar hanterar endast transaktioner i valutorna DKK, EUR, PLN och SEK.

10. Kan jag ta ut mer än min ursprungliga inbetalning via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?

Ja. Vänligen kom ihåg att vår interna kontrollavdelning först måste godkänna samtliga uttag. Denna process tar vanligtvis upp till tre arbetsdagar. När vi har behandlat ditt uttag, borde pengarna finnas på ditt bankkonto meddetsamma.

11. Hur länge dröjer det att överföra pengar via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?

Samtliga uttag godkänns först av vår interna kontrollgrupp. Detta kan ta upp till 3 vardagar. När vi har behandlat ditt uttag, borde pengarna finnas på ditt bankkonto meddetsamma.

12. Vilket är det högsta och lägsta beloppet jag kan ta ut via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?

Minsta uttagsbelopp som du kan ta ut via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR är motsvarande 10 USD och det maximala uttagsbeloppet är motsvarande 10 000 USD.