Vad är ett FreeBet?

1. Vad är ett FreeBet?
  2. Hur vet jag om jag har ett FreeBet?
  3. Finns det några begränsningar för hur mitt FreeBet får användas?
  4. Hur använder jag mitt FreeBet?
  5. Kan jag avaktivera mina FreeBet?

1. Vad är ett FreeBet?

Ett FreeBet innebär att du har rätt att lägga ett spel utan att det kostar dig något. Välj spel, vi betalar insatsen, du behåller den del av vinsten som överskrider insatsen.
Om du till exempel använder ett FreeBet på €5 och spelar med odds på 2.50 och vinner får du €7,50 (5 i insats x odds på 2.50 = 12,50 minus 5 = 7,50) utan att riskera något.

2. Hur vet jag om jag har ett FreeBet?

Om du har ett eller flera FreeBet-spel visas en FreeBet-banner på webbplatsen.
Om du klickar på bannern öppnas en FreeBet-översikt med information om dina tillgängliga FreeBet-spel.

3. Finns det några begränsningar för hur mitt FreeBet får användas?

En del FreeBet-spel gäller bara en viss tid, för vissa sporter, för vissa ligor eller liknande – en del går bara att använda i mobilen. Eventuella villkor framgår av FreeBet-översikten.
FreeBet-spel är vanligtvis avsedda för kombi- och enkelspel.

4. Hur använder jag mitt FreeBet?

När du lägger in ett spel på spelkupongen, och kan använda FreeBet, får du veta det direkt på spelkupongen. Du kan då bestämma om du vill använda ditt FreeBet för ditt spel eller om du vill använda det senare.

5. Kan jag avaktivera mina FreeBet?

Om du inte är intresserad av FreeBet (över huvud taget eller bara just nu) kan du avaktivera dem genom att klicka på respektive knapp i översikten. Då erbjuds du inga FreeBet-spel på spelkupongen såvida du inte återaktiverar funktionen i översikten.