Hur spelar jag?

Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Välj ett eller flera spel från något av våra erbjudanden och tippa med ett musklick det resultat som du antar. Ditt tips övertas i spelkupongen uppe i vår webbsidas högra hörn. I nästa steg väljer du din insats och vilken spelform du föredrar (enkel-, kombinations- eller systemspel) och klicka på "Vidare". I tredje och sista steget avgör du, om du verkligen vill satsa eller om du ångrat dig. Observera, att ett spel som avslutats inte kan annulleras längre, enligt våra allmänna affärsvillkor.