Hvad sker der med min konto, hvis den ikke bliver bekræftet?

Hvis du bor uden for Storbritannien, kan du ikke få udbetalt penge fra din konto og din indbetalingsaktivitet vil være begrænset, indtil din konto er blevet bekræftet.

Hvis du bor i Storbritannien, skal din konto bekræftes, før du kan bruge nogen af vores tjenester. Indtil du er bekræftet, vil du ikke være i stand til at indbetale, udbetale, modtage bonusser fra os, placere væddemål eller spille eventuelle spil.