Hvordan bekræfter jeg min identitet?

Du skal udføre følgende trin for at have fuld adgang til din konto:pp

1. Bekræft din identitet og adresse ved at uploade en fotokopi eller at tage et billede af et identifikationsdokument (pas, ID-kort eller kørekort) inkl. dit fulde navn, fødselsdato, fødested, et fotografi, samt din fulde adresse. Hvis adressen på din licens ikke stemmer overens, kan du sende os et kontoudtog eller en kopi af en aktuel regning fra de sidste 3 måneder. Hvis du har adgang til din konto, så anbefaler vi, at du uploader dine dokumenter via:

2. Vi bliver nødt til at bekræfte dine dokumenter. Vi tilstræber at gennemgå og behandle dokumenter inden for 24 timer.

3. Derefter bliver din konto fuldt ud bekræftet og du vil være i stand til at indbetale, udbetale og spille.

For yderligere information om behandlingen af data under bekræftelsesprocessen, bedes du læse vores betingelser og vilkår.