Hvad skal jeg gøre hvis jeg glemmer mit password?

Du kan nulstille dit password ved at klikke på "Log ind" på hjemmesiden og derefter "Jeg har glemt mit password". Indsend dine personlige oplysninger, og du har mulighed for at modtage en SMS med et pinkode, der skal indtastes på siden med det glemte password. Hvis du ikke har adgang til det mobilnummer, der er registreret på din konto, sendes et e-mail-link til dig for at nulstille dit password.

Hvis du ikke modtager SMS'en, skal du prøve at vælge "Send kode igen". Hvis dette stadig ikke kommer igennem efter flere forsøg, sendes en e-mail til nulstilling af passwordet til din e-mailadresse. Se i din spam- eller junk mail-mappe, da den muligvis er blevet markeret som spam af din e-mail-udbyder.