Hvordan kan jeg bestille/afbestille infoservice via sms?

Under "Min konto / Indstillinger: Kommunikation" har du mulighed for at bestille og/eller afbestille info-sms. Ændringer træder i kraft inden for 24 timer. Bemærk, at sms-beskeder bliver sendt til det mobilnummer, som du har angivet ved din registrering, eller som du har udvalgt til advisering om resultater.

Dit mobilnummer kan du til hver en tid ændre under "Min konto / Indstillinger: Personlige data".