Backup spil

Denne belønning kan bruges til at beskytte dit sportsspil. Hvis dine valg taber, får du 100% af din indsats tilbage, som annonceret i betingelserne og vilk[årene for din belønning. Du kan kontrollere alle oplysningerne ved at gå til "Min Konto / Mine kampagner" og klikke på "Flere oplysninger".

Backup spil er kun tilgængelige på sportsspil. Du skal foretage et single eller multi-spil. System-spil eller Byg et Bet kan ikke bruges i denne situation.

Du kan være nødt til at spille på en minimums antal af begivenheder, specifikke sportsgrene eller ligaer.

Du kan tjekke specielle betingelser på dit Backup spil i detajler i "Min Konto / Mine kampagner"-sektionen, eller ved at klikke på det grønne belønningsbanner på sportsspillets hjemmeside HER.

Et Backup spil sættes med en maks. værdi. For eksempel, hvis din belønning har en værdi på 50% op til € 100 betalt tilbage som FreeBet. Du har foretaget et spil med en € 80 indsats og hvis spillet tabes, så vil du få et FreeBet tilbage på € 40.

Du kan tjekke betingelserne og vilkårene for Backup spil ved at klikke her.