Redigér mit spil

Generelle betingelser og vilkår

1. Redigér mit spil er tilgængeligt på udvalgte begivenheder, kampe og markeder, inden kampen og live, i et stort udvalg af sportsgrene.
  2. Når der anmodes om Redigér mit spil, udbetales det aktuelle spil (cash out) inden det nye spil med ændringerne sættes.
  3. Der kan forekomme forsinkelser i placeringen af spillet, grundet bekræftelse af Redigér mit spil. Hvis oddset eller markedet ændrer sig under bekræftelsen, kan Redigér mit spil blive afvist.
  4. Indstillinger som i forvejen er sat vedrørende ændringer i Cash Out værdien og/eller oddsændringer, er forsat gældende under processen Redigér mit spil. Disse indstillinger kan ændres under "Spilindstillinger" på din spillerkonto.
  5. Hvis et valg suspenderes eller lukkes efter kundens anmodning og inden afslutningen af processen Redigér mit spil, vil Redigér mit spil mislykkes.
  6. Hvis en forespørgsel om Redigér mit spil ikke lykkes, efter at anmodningen er bekræftet, kan den oprindelige indsats være blevet udbetalt (Cash Out), hvilket betyder, at udbetalingsværdien af den oprindelige indsats er returneret til spillerens konto ved en fejltagelse. Vi vil bestræbe os på at sikre, at sådanne væddemål bliver returneret sådan som de var før den mislykkede Redigér mit spil forespørgsel, forudsat at væddemålet endnu ikke er afgjort. Vi forbeholder os retten til at hente eventuelle midler, der ukorrekt refunderes til spilleres kontosaldi.
  7. Hvis forespørgslen om Redigér mit spil er vellykket, placeres det nye valgte væddemål ved hjælp af enten (i) summen svarende til Cash Out udbetalingen af den oprindelige indsats og i givet fald (ii) den øgede / nedsatte indsats valgt under processen Redigér mit spil. Spildetaljerne vises i "Mine spil"-sektionen på spillerens konto.
  8. Cash Out værdien kan ændre sig i overensstemmelse med det generelle marked, mens processen Redigér mit spil er i gang.
  9. Hvor et væddemål er blevet redigeret ved hjælp af Redigér mit spil, vil den endelige indsats på det sidste afviklede væddemål være berettiget til at bidrage til et omsætningskrav, forudsat at valgene opfylder de kvalificerende kriterier. Det betyder, at den oprindelige indsats placeret på det oprindelige spil vil blive tilsidesat for omsætningskrav.
  10. Brug af Redigér mit spil kan påvirke kvalificeringen af din indsats i tilgængelige kampagner. Det er dit ansvar at tjekke betingelserne i hver kampagne, inden du bruger Redigér mit spil.
  11. Tilgængeligheden af Redigér mit spil kan ikke garanteres og tilbydes ikke på alle væddemålstyper.
  12. Hvor Redigér mit spil er tilgængeligt forud for begivenheden og vi ikke dækker begivenheden live, vil Redigér mit spil kun være tilgængeligt før begivenheden.
  13. Redigér mit spil skal tage hensyn til alle indsatsgrænser, der beregnes på samme måde som med en hvilken som helst standardindsats. Hvor Redigér mit spil forårsager at en indsatsgrænse bliver nået, kan anmodningen om Redigér mit spil afvises.
  14. Vi er ikke ansvarlige, hvis Redigér mit spil ikke er tilgængeligt af tekniske grunde og væddemål vil forblive som oprindeligt placeret i en sådan periode.
  15. Vi forbeholder os retten til at acceptere eller afvise spil/indsatser, der anmodes om for enhver sport, konkurrence, marked eller spiltype, når du forsøger at bruge Redigér mit spil
  16. Vi forbeholder os retten til at ændre, suspendere eller fjerne Redigér mit spil til enhver tid for enhver begivenhed, kamp eller marked. Eventuelle væddemål på sådanne begivenheder, kampe eller markeder forud for en sådan ændring, suspension eller fjernelse af Redigér mit spil, vil forblive som oprindeligt placeret.
  17. Vi forbeholder os retten til at ændre afviklingen af et væddemål, der er blevet redigeret ved hjælp af Redigér mit spil, hvis væddemålet eller et marked afvikles fejlagtigt.