Betingelser og vilkår for FreeBets

Introduktion

1.1

Disse betingelser og vilkår gælder kun for de specielle kampagnetilbud på vores sport- og live-spil produkter, som kaldes og vises som ”FreeBet”.

1.2

Udover disse betingelser og vilkår for FreeBets gælder vores Generelle anvendervilkår og vores Generelle kampagnevilkår.

1.3

Ved en eventuel konflikt eller uoverensstemmelse mellem vores betingelser og vilkår for FreeBets, de Generelle kampagnevilkår og vores Generelle anvendervilkår gælder vores betingelser og vilkår for FreeBets først og fremmest, derefter de generelle kampagnevilkår og derefter vores generelle anvendervilkår, men kun i forbindelse med at løse en sådan konflikt eller uoverensstemmelse.

FreeBet

2.1

Et ”FreeBet” indebærer i de tilfælde, hvor de tilbydes, at du kan sætte et spil uden at en indsats trækkes fra din konto. Det beløb, som bruges til at beregne den mulige gevinst for dette spil (FreeBet-værdi), vises som ”Indsats”.

2.2

FreeBets kan være begrænset: De kan f.eks. kun være gyldige til bestemte sportsgrene eller ligaer, eller kan kun tages i brug på bestemte enheder. I så fald, vises begrænsningen i FreeBet oversigten.

2.3

Hvis du kan bruge et FreeBet til dine valg, vil dit FreeBet automatisk blive tilbudt på din spilleseddel. Du kan så vælge at sætte dine spil med et FreeBet eller gemme dit FreeBet til en anden gang.

2.4

Tilgængelige FreeBets vises på hjemmesiden oven for spillesedlen. Hvis du vælger at sætte et FreeBet, vises det på spillesedlen. Når du klikker på dette område, åbnes FreeBet oversigten, hvor du kan se en liste over alle de FreeBets du kan bruge.

2.5

Medmindre andet er angivet, er FreeBets kun tilgængelige for spillere, som spiller med rigtige penge, og hvis du ønsker at deltage, skal du foretage en indbetaling på mindst 10 euro til din konto.

2.6

Hvis et FreeBet registreres som ”vundet”, beholder du FreeBet-gevinsten, som er FreeBet-værdien ganget med oddset, som er angivet på spillesedlen minus FreeBet-værdien.

2.7

Hvis et spil med et FreeBet registreres som ‘afbrudt’, bliver det stående som ugyldig.

2.8

Hvis et FreeBet registreres som ‘dead heat’ (d/h), og det korresponderende dead heat odds bliver <1.0, bliver ingen penge trukket fra dig.

2.9

Et FreeBet kan sættes som et enkelt- eller kombispil, men FreeBet-værdien kan ikke deles op på flere spilplaceringer. Flere enkeltspil, systemspil og banktips omfattes ikke af FreeBets.

2.10

Et FreeBet kan kun bruges én gang og skal bruges inden for den tidsramme, der vises på skærmen. Hvis gyldigheden udløber, inden et FreeBet er blevet brugt, er FreeBet-tilbuddet ugyldigt.

2.11

Et FreeBet kan kun bruges på vores sportsspil- eller live-spilprodukter. Tilbuddet gælder ikke for andre produkter.

2.12

Hvis specielle betingelser og vilkår gælder for et valgt spilalternativ, f.eks. laveste odds og begrænsninger for kombispil, omfattes også FreeBets af disse vilkår.

2.13

Hvis spillerens indsatsgrænse er lavere end freebet-værdien, vil det pågældende freebet gå tabt.

2.14

Selskabet garanterer ikke at FreeBets er tilgængelige på all enheder eller i alle browser-versioner