Apple Pay - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Apple Pay?
  2. Skal jeg have en konto hos Apple Pay for at indbetale?
  3. Hvordan indbetaler jeg til min Apple Pay-konto?
  4. Hvordan indbetaler jeg med Apple Pay?
  5. Hvor sikkert er Apple Pay?
  6. Kan jeg tilføje flere kort til min enhed?
  7. Hvilke valutaer kan jeg foretage en indbetaling med, når jeg bruger Apple Pay?
  8. Er der gebyrer forbundet med Apple Pay?
  9. Hvor lang tid tager det før jeg modtager det overførte beløb på min konto?
  10. Kan jeg udbetale til min Apple Pay konto?

1. Hvad er Apple Pay?

Apple Pay tilbyder en nem, sikker og privat måde at betale på via iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. Bemærk venligst, at den i øjeblikket kun er tilgængelig til iOS på mobilweb i safari.

Hvis du vil bruge Apple Pay til in-app betalinger, skal du have et Apple Watch, en iPhone SE, iPhone 6 eller nyere eller iPad Pro®, iPad Air® 2 eller iPad mini® 3 eller nyere.

Du kan også bruge Apple Pay på internettet på understøttede iPhones, iPads eller Macs. Kig efter knappen "Køb med Apple Pay" på indbetalingssiden på forhandlerwebstedet.

Besøg apple.com/apple-pay for en komplet liste over Apple-enheder, der er kompatible med Apple Pay.

2. Skal jeg have en konto hos Apple Pay for at indbetale?

Ja. Du skal registrere dine kort hos Apple Pay, før du kan bruge denne indbetalingsmulighed.

På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger> Wallet & Apple Pay og sørg for, at Tillad Betalinger på Mac er tændt.

3. Hvordan indbetaler jeg til min Apple Pay-konto?

Apple Pay tilbyder flere finansieringsmetoder til finansiering af din Wallet - kredit-/betalingskort.

1. Gå til din Wallet og klik på +.
  2. Følg trinene for at tilføje et nyt kort. Se demoen for at se, hvordan det virker. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger med iTunes på andre enheder eller kort, som du for nylig har fjernet, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskoder.
  3. Klik på Næste. Din bank eller kortudsteder vil bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort med Apple Pay. Hvis din bank eller udsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, vil de bede dig om det. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Wallet og trykke på dit kort.
  4. Når din bank eller udsteder bekræfter dit kort, skal du trykke på Næste. Derefter kan du bruge Apple Pay.

For mere information henvises til dette link https://support.apple.com/en-in/HT204506

4. Hvordan indbetaler jeg med Apple Pay?

For at indbetale med Apple Pay skal du gøre følgende:

1. Gå til vores Kasse og klikke på "Apple Pay".
  2. Indtast det beløb du vil indbetale og klik på "Køb med Apple Pay"-knappen.
  3. Gennemfør indbetalingsproceduren ved at tillade betaling ved hjælp af touch-ID eller ansigt-ID på din enhed.
  4. Bemærk: Hvis du ønsker at betale med et andet kort, skal du trykke på ">" ved siden af kortoplysningerne.

5. Du skulle nu modtage en "Indbetaling fuldført" meddelelse, som bekræfter det indbetalte beløb og din transaktions-ID.
  6. Midlerne bliver derefter sat ind på din saldo.

5. Hvor sikker er din Apple Pay transaktion?

Dit kort i Apple Pay er beskyttet af "Touch ID", "Face ID" og/eller din enheds "Passcode." For din sikkerhed skal du enten bruge "Touch ID", "Face ID" eller din enheds "Passcode", når du foretager et køb med Apple Pay. Alle dine betalingsoplysninger bliver krypteret i Secure Element, en dedikeret chip i din enhed.

6. Kan jeg tilføje flere kort til min enhed?

Ja, Apple Pay tillader at tilføje op til 8 kredit-/betalingskort.

7. Hvilke valutaer kan jeg foretage en indbetaling med, når jeg bruger Apple Pay?

Apple Pay handler kun i EUR, GBP og USD.

8. Er der gebyrer forbundet med Apple Pay?

Der er ingen gebyrer forbundet med indbetalinger med Apple Pay på online spilsider som accepterer digital wallets som indbetalingsmetode.

9. Hvor lang tid tager det før jeg modtager det overførte beløb på min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

10. Kan jeg udbetale til min Apple Pay-konto?

Ja, Apple Pay understøtter udbetalinger.