Interac e-transfer OSS

1. Hvad er Interac e-transfer?
  2. Hvilke banker tillader mig at indbetale via Interac e-transfer?
  3. Jeg har ikke en bankkonto i disse banker?
  4. Skal jeg oprette en konto med Interac e-transfer for at fortsætte?
  5. Hvorda indbetaler jeg på min konto via Interac e-transfer?
  6. Hvad er de tilgængelige valutaer til indbetaling via Interac e-transfer?
  7. Er der gebyrer forbundet med indbetalinger via Interac e-transfer?
  8. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?
  9. Kan jeg udbetale til Interac e-transfer?

1. Hvad er Interac e-transfer?

Interac e-transfer er en e-mail-baseret online bankfacilitet i Canada. Det er en hurtig, sikker og enkel løsning til at behandle betalinger på internettet.

2. Hvilke banker tillader mig at indbetale via Interac e-transfer?

Klik her for at få en komplet liste.

3. Jeg har ikke en bankkonto i disse banker?

Desværre kan du ikke indbetale, medmindre du har en bankkonto i en af disse banker.

4. Skal jeg oprette en konto med Interac e-transfer for at fortsætte?

Nej, kun en bankkonto med netbanking kræves. Det er ikke nødvendigt at oprette en konto hos Interac e-transfer.

5. Hvorda indbetaler jeg på min konto via Interac e-transfer?

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se Interac e-transfer-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  4. Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".
  5. Du bliver omdirigeret til Interac e-transfer siden, hvor du kan se alle de nødvendige instruktioner for at gennemføre transaktionen. oter modtagerens e-mail-id og den meddelelses-/sporings-id, der kræves for at gennemføre betalingen.
  6. Login i din online bank.
  7. Vælg interac e-transfer og fuldfør betalingen.
  8. Du modtager en bekræftelse med det samme og bliver ført tilbage til Kassen.

6. Hvad er de tilgængelige valutaer til indbetaling via Interac e-transfer?

CAD.

7. Er der gebyrer forbundet med indbetalinger via Interac e-transfer?

Nej, vi opkræver ingen gebyrer for indbetalinger via Interac e-transfer.

8. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?

Når du har gennemført betalingen på din online bankside, overføres pengene øjeblikkeligt til din konto.

9. Kan jeg udbetale til Interac e-transfer?

Interac e-transfer er også tilgængelig til udbetalinger.