paysafecard - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er paysafecard?
  2. Hvordan køber jeg et paysafecard?
  3. Hvad koster paysafecards?
  4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med paysafecard?
  5. I hvilken valuta debiteres mit kort?
  6. Er der gebyrer forbundet med paysafecard?
  7. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  8. Hvor længe gælder mit paysafecard?
  9. Kan jeg lave udbetalinger til paysafecard?
  10. Er det sikkert at bruge paysafecard?
  11. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med paysafecard i min kontovaluta?

1. Hvad er paysafecard?

Et paysafecard er det førende forudbetalte betalingskort for betalinger via Internettet. Med et paysafecard kan du nemt og sikkert handle online - du skal ikke angive dine personlige oplysninger.

2. Hvordan køber jeg et paysafecard?

paysafecards kan købes i et stort udvalg af butikker og kiosker.

Find din nærmeste paysafecard-butik

3. Hvad koster paysafecards?

paysafecards fås i forskellige værdier afhængig af dit land. I euro kan de købes i størrelse af €10, €20, €50 eller €100.

4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med paysafecard?

Følg nedenstående trin:

• Log ind på din konto.
  • Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  • Du vil nu se paysafecard-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  • Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  • Du bliver nu ført videre til paysafecard.
  • Indtast det 16-cifrede kortnummer og PIN-kode (på bagsiden af dit kort) og bekræft.
  • Du vil derefter se bekræftelsesoplysningerne.
  • Klik "OK" - du vil se "Bekræftelse af gennemført indskud"-meddelelse.

5. I hvilken valuta debiteres mit kort?

Vi debiterer dit paysafecard i din kortvaluta.

6. Er der gebyrer forbundet med paysafecard?

Der er ingen gebyrer for indskud med paysafecard.

7. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

8. Hvor længe gælder mit paysafecard?

Der er ikke noget specifik udløbsdato for et paysafecard.

9. Kan jeg lave udbetalinger til paysafecard?

Desværre kan paysafecard ikke bruges til at foretage en udbetaling.

10. Er det sikkert at bruge paysafecard?

Ja, paysafecard er fuldstændig sikker. Med en kombination af transaktionsovervågning, SMS transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et dygtigt anti-svindel team udgør paysafecard en fuldstændig sikker online betalingsmetode.

11. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med paysafecard i min kontovaluta?

paysafecard kan kun benyttes med EUR, GBP.