Hvorfor skal jeg oplyse om personlige data, når jeg registrerer mig?

Korrekt opgivelse af dine data er en forudsætning for, at du kan spille hos os. Vi har brug for dit for- og efternavn samt din adresse. Derudover skal vi bruge din fødselsdato for at sikre, at du har den krævede minimumsalder for at kunne spille på bwin. Vi bruger din e-mailadresse, hvis du f.eks. har glemt dit password eller ønsker meddelelser via e-mail. Desuden informerer vi på den måde om forskellige aktiviteter. Vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afbestille.