Hvordan tilmelder jeg mig en planlagt turnering?

Planlagte turneringer starter på bestemte tidspunkter. For at registrere dig skal du vælge den ønskede turnering i lobbyen og klikke på registreringsknappen. Hvis du ønsker at deltage i en af disse turneringer, skal du tilmelde dig, før registreringen lukker. Dette varierer fra turnering til turnering, men vil altid blive annonceret på forhånd i lobbyen. Du skal tage plads ved bordet i god tid, før turneringen starter.