Sådan sætter du et spil

For at sætte at sætte et spil skal du logge ind og gøre følgende:

1. Gennemse sportsspil-sektionen  (gå til sport og ligaer via navigationslinjen og tilgængelige filtre)
  2. Klik på odds-værdien for det spil du ønsker at tilføje til din spilleseddel
  3. Gå til din spilleseddel fra headeren ved at klikke på øverst til højre eller via den gule bekræftelsesmeddelelse som vises under det valgte odds
  4. Vælg din spiltype: Enkelt, kombi eller system
  5. Indtast indsatsen du vil satse på det valgte spil
  6. Klik på “Placer spil”-knappen (Hvis dine valg er korrekte) for at afgive din spileseddel
  7. Bekræftelsessiden vises efter succesfuld bearbejdelse

Vær opmærksom på at du kan vælge "Indsats per spil" eller "Samlet indsats" for enkelt og systemspil. Med "Indsats per spil" sætter du den indtastede indsats på hvert spil på spillesedlen, mens "Samlet indsats" er én indsats på alle spillene.