Liste over udtryk

• Spilsøgning -> et søgeværktøj til hurtigt at finde et hold, en liga eller en spiller.
  • Spilleseddel-> en side som indeholder alle dine valgte spil.
  • Breadcrumb navigation -> giver dig mulighed for at holde styr på din placering på siden og indeholder links tilbage til hver forrige side, som du har navigeret dig igennem for at komme til den aktuelle side
  • Lande højdepunkter -> de mest populære spil som spillere fra dit land har spillet på.
  • Event -> en kamp mellem to fodboldhold, single/double tenniskamp, en basketballkamp osv.
  • Header -> bwin headeren giver hurtig adgang til din spilleseddel, "Mine spil", kontoindstillinger og kassen
  • Højdepunkter -> de events som flest bwin brugere har spillet på. Dette er de mest populære events.
  • I gang -> en sportsevent som allerede er startet
  • Live -> en sportsevent som allerede er startet
  • Lobbysiden -> hovedsiden på mobilsiden. Du kan gå til siden ved at klikke på logoet i navigationskolonnen
  • Market -> spiltypen for en event. Hvert market har flere resultat/indstillinger at vælge imellem (f.eks. betyder et 3-vejs spil på en fodboldkamp at du har tre muligheder, altså 1 X 2).
  • Kombi-> et spil på en række kombinerbare markets. Du skal tilføje to markets fra forskellige events på din spilleseddel for at kombinere dem.
  • Mine spil -> en side med din spilhistorik
  • Navigationskolonne -> dette er hoved navigationskolonnen, som findes under bwin headeren. Den giver hurtig adgang til sportsgrene og specifikke filtre. Den er også en hurtig genvej tilbage til lobbysiden på mobilsiden.
  • Odds -> den relative sandsynlighed for at dine valg vinder
  • valg -> et valgt market i en event, som er blevet filføjet på din spilleseddel
  • Pre-match -> en sportsevent som endnu ikke er startet
  • Resultat/Indstillinger -> resultatet er det mulige valg for et market du har spillet på
  • Indsats -> beløbet du satser på et market/odds for den valgte event eller en kombination af flere events.
  • Enkelt -> et spil sat på en enkelt sportsevent
  • Sportsgrenhjemmeside -> hver sportsgren har en specifik hjemmeside. Sportsgren hjemmesiden viser alle tilgængelige filtre, top ligaer og højdepunkter.
  • Starter snart -> events som starter inden for den næste time
  • System -> dette er en avanceret version af kombispil. Spil på alle mulige kombinationer af de spil du har tilføjet på din spilleseddel.
  • I dag -> events som starter på den pågældende dag