Tilføj/Fjern favoritter

For attilføje favoritter til din personlige liste, skal du klikke på -ikonet, ved siden af event navnet eller liga navnet. Det valgte vil vil blive gult og du vil se en bekræftelsesmeddelelse (i.e. “Added successfully to favourites”). Beskeden viser også antallet af favoritter der er på din liste.

For at fjerne en favorit fra din liste, skal du klikke på det gule  ikon. Alternativt, kan du gå til din favoritliste (via sport hovedmenuen) og slette et valg ved enten at klikke eller at svirpe fra højre til venstre. Af slette et valg, kræver en bekræftelse med at klikke på "Slet"-knappen.

Vær opmærksom på at du skal logge på for at slette eller tilføje et valg til din liste.