Hurtigt spring mellem sportskategorier

Ud over breadcrumb navigation, giver bwin's mobilside dig også mulighed for at skifte sportskategori (ved at vælge en anden) uanset hvor du er på hjemmesiden.

Vi antager at du er gået til fodbold Italien og ligaen Serie A. Med to lette trin, kan du: a) trække sports navigationskolonnen ud ved at klikke på eller at svirpe (vandret gestus fra venstre mod højre) og b) trykke på ikonet for den sport, du vil have adgang til.

Når du har klikke på en sportsgren, bliver du sendt til sportssiden og breadcrumb navigation starter med det sportsikon du har valgt.

Sports navigationskolonnen kan gemmes igen ved at klikke på eller at svirpe (fra højre til venstre).