Vanliga frågor om Direktbank

1. Vad är Direktbank?
  2. Behöver jag ett konto hos Instant Banking för att göra en insättning?
  3. Hur fyller jag på mitt konto med Direktbank?
  4. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  5. Kan jag göra en utbetalning till Direktbank?
  6. Är det säkert att använda Direktbank?
  7. Stöds Direktbank av alla webbläsare?
  8. Vilka valutor godkänner Direktbank?

1. Vad är Direktbank?

Instant Banking är en nätbetalningsmetod som baserar sig på online-banking. Det är en snabb, säker och enkel lösning för att behandla betalningar på nätet.

2. Behöver jag ett konto hos Instant Banking för att göra en insättning?

Nej, du behöver endast ha ett bankkonto hos en av samarbetsbankernaoch pengar på kontot naturligtvis!

3. Hur fyller jag på mitt konto med Direktbank?

1. Logga in på ditt konto.
  2. Besök kassan och välj ''Insättning''.
  3. Du kommer nu att se Direktbank-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  4. Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  5. Du tas nu vidare till Direktbank.
  6. Välj din bank från listan.
  7. Du kommer att tas till din banks hemsida.
  8. Logga in till din online-bank.
  9. Bekräfta beloppet som skall sättas in på ditt konto.
  10. Du kommer omedelbart att få en bekräftelse och tas tillbaka till kassan.

4. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Beloppet krediteras vanligtvis omedelbart när vi får en bekräftelse från din bank.

5. Kan jag göra en utbetalning till Direktbank?

Direktbank är för tillfället endast tillgängligt som insättningsalternativ.

6. Är det säkert att använda Direktbank?

Absolut! Med Instant Banking kan du göra helt trygga banköverföringar på nätet.

7. Stöds Direktbank av alla webbläsare?

Direktbank stöds av de flesta webbläsare, t.ex. Internet Explorer, Chrome och Firefox.

8. Vilka valutor godkänner Direktbank?

Direktbank godkänner endast GBP.